Sleeep Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Bu işe sardım bu aralar aklıma gelen özellikle bir app fikrinden sonra, çok güzel planlarım var neyse :P Bu mereti öğrenmek için objective-c/ios ortamına birşeyler geliştirme önereceğiniz kaynaklar site/kitap var mıdır? Şimdilik developer.apple.com'dan başladım gidiyorum baya da kaynak var gözüküyor ama yandan kesin şurayı da takip et burada çok daha güzel kaliteli öğretiyorlar dediğiniz bir kaynak varsa çok tatlı olur. Yoksa appleın kendi sitesinden yardırmaya devam mı edeyim? basic bilgileri hallettikten sonra proje+google(stackoverflow) da yeter gibi geliyor ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Big nerd ranch'in ios kitabi. Eger objective-c bilmiosan once obj-c kitabini oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uk Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 kesinlikle başlanması gereken yer paul hegarty nin dersleridir. fakat 2013 öncekileri değil de 2013 dersini izle. çünkü yeni yeni gelen bir çok özelliği vs anlatıyor. itunes üzerinden bulabilirsin ücretsiz bir şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 2013 derslerini bulamadim ben iTunes ustunde. Ne diye aratmak gerekiyor acep ? edit : buldum, https://itunes.apple.com/gb/course/coding-together-developing/id593208016 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2013 Süper oldu bu topik, haftasonu yapıştırıyorum bi tane mac, direk başlicam Obj-C ve iOS'a. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar