Ceti Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 oyuna girdikten sonra /channel paticik yazalim ve paticik kanalinda hep beraber konusalim sohbet edelim bilgilerimizi paylaşalım.. ne dersiniz? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 up up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 demin girdim kimseyi bulamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Notguilty Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ben de varım char adı Alkan ekliyiverin sonra bi de mesaj atarsanız bende sizi eklerim. oyunda görüşmek üzere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Core Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 biz onu bayadir Turkish kanali olarak yapiyoruz. :) yapmaniz gereken tek sey oyunda iken chat bolumune, /join Turkish yazmak. Artik turk arkadaslarinizla Turkish kanalindan rahatlikla turkce konusabilirsiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 beyler haberiniz olsun simdi gecici bi guild kurduk alkan veya bana(lorlas) oyunda bi msg atarsaniz guzel chat ortami oluyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daggerfall Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Warsong dışındaki serverlarda Alliance oynayan kimler var ? (US) yada şöyle sorayım ; en fazla Alliance pati oyuncularının bulunduğu server hangisi warsong ? or ? (US) [signature][hline] Where are you tonight? Wild flower in starlit heaven Still enchanted in flight Obsessions lament to freedom....... [Bu mesaj Daggerfall tarafından 01 Aralık 2004 11:28 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Daggerfall tarafından 01 Aralık 2004 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar