Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Brotherhood Of Honour ,un guild tabard ini imal ettirdik. +20 Olan tum uyelerin bir tane satin almasini oneririm. Satin almak icin ana sehirlerdeki guild masterin yanindaki tabard vendorundan alabilirsiniz. Guild e girmek isteyenler herhangi bir uyeye mesaj atabilirler. Uye durumda olanlar Recuit edebilcekler bundan sonra.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 sirf $ekil yapicam diye 1g ye yazik :) git onun yerine 80 tane copper ore al bs kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Olur mu guild ruhu yok oluyor ama ...[signature][hline]horacegoesskiing, 08 December 2003 18:13 tarihinde demiş ki: yemişim mantığı. aksiyon varsa ben de varım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 open beta dahil oyunda hiç bir şeye 5 silverdan fazla vermedim, aahuha hafta sonunu sabırsızlıkla bekliyorum, hatta alırken bir de fotomu mu ne çeksem:P çok merak ettim nasıl bir şey....[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Jo_jixu negzel nickin var abi ya, bir an korktum deli nin cinli arkadaşları forumu bastı diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hehe, saol.[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 oyuna girdim ama nasıl mesaj yazılır bilmiyorum bilen bana yardıma gelsin...[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Eger genele msg atmak ıstıyorsan enter bas sonra /1 yap bu general channel zaten orda turk varmı desen illakı çıkar adam ben böle yaptıştım ılk oyuna basladıgımda :P[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
revhas Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 üye listesi filan yok mu? bana kimse yardım etmiycek mi?[signature][hline]swg: revhas of eclipse (retired) swg: satto of eclipse (retired) wow: revhas of warsong Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Aşağı ortada menu ikonları var. Onların bir tanesinde friend şeysi olucak. Oraya nick'leri bilioyrsan eklersin. Ayrıca /tell nick mesaj Birde, şu tabard'ın screenshot'ını rica etsek.. :D[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] [Bu mesaj Qui tarafından 30 Kasım 2004 22:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karabulut Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 said: baaluo, 30 Kasım 2004 05:12 tarihinde demiş ki: sirf $ekil yapicam diye 1g ye yazik :) git onun yerine 80 tane copper ore al bs kas yapma gozunu sevem 1 g nekadar zamanini aliyoki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 2-3 saatimi aliyor :) sorun deil aslinda ama şuan skille kullanmayi tercih ederim qui ben taa ob zamani koymuştum http://server2.uploadit.org/files/baaluo-tabard.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar