Predator Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yahu deli olucam oyunlarda ekran böyle dalgalanıyor. Gidip geliyor , monitörün ışığı sönüyor gittiğinde falan. Tek oyunlarda oluyor oyunun menülerinde falan olmuyor. Oyun derken FPS oyunlarında oluyor genelde Battlefield efenime söyliyim Alien versus Predatorde falan sürekli oluyor beni deli ediyor. Yardım lütfen[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 refresh rate ile ilgili bir problem gibi geldi bana...[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yok refrest rate ile alakası yok gibi ya tek oyunlarda yapıyor falan hiç yapmıyoken birden başladıu[signature][hline]Bunu yazan tosun güç seninle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 refresh rate ya da ekran kartı [Bu mesaj Mirage tarafından 01 Aralık 2004 00:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Valla subwoofer derdim de sadece oyunsa garip Ha bir de ekran kartındandır, oyuna yetemiyordur. Son driverları çek, olmadı yeni bi ekran kartı al. Gerçi modelini bilmiyorum[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls [Bu mesaj Penthesilea tarafından 01 Aralık 2004 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 monitoruün muhtemelen eski eski ise artik ömrü dolmaya başlamış yok mitorüm yeni diyorsan refresh rate ile ilgili birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar