DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 gelen telefonla uyandım, büyük bi emeklilik hayat firmasından arıyorlar, kariyer.net'teki iş başvurumdan (tabii ki yok öyle bişey) aramışlar. pazartesi mülakata çağırıyorlar (işim var çalışıyorum memnunum, alakasız bi sektörde) hayatımda ilk defa duydum. sigorta satan adamlar mı oluyor bunlar? kaç para verirler nası çalışırlar merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 /summon coco Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ernst&young, deloitte falan varta iste it gibi calisiyon sabahtan geceye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 abi emeklilik yazıyo okusaydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 emelilik fonları için ordan burdan tahvil bono hisse vs al satçılık yapan adamlar değiller mi işte finansal danışmanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar