Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bir yerden oyun key'i kazandıysak, steam için olanları gift verebiliyor muyum? Activate product key dersem direk benim account a ekleniyor zannımca? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aynen aktif etmeden gift edebilirsin inventory'de duruyorsa. cd key geldiyse direk giftle bana özel mesaj kutumu boşalttım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 ooooops noldu lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 steam gifts ten açıcam sanıyorum. zira bioshock infinite ve dmc var şu an. hiç olmazsa contributorluğum yürüsün :D edit; ayrıca keyler mail ile geldi. inventory de değil o bakımdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aç ama linkini bana pmle sadece. yoksa contribüt gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 lol. tmm şu an gebericem uykudan, yarın akşam halleder ekler info veririm. saol bilgi için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 gift edemezsin de, steamgift hedesi açabilirsin. ama bioshock infinite ise bana sat madem ucuz fiyata ehuehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sadece 1 kişi girince de contributor gelmiyor sen linki banada ver :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 direk buraya yapıştırsın linki :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 mezarcı team go go go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 lol. gelecek oyunların hepsi gelsin bundle satayım madem yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yeni GPU almis gordum seni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yok be almadım. alsam amd almam zaten (takıntı işte) not: satmaya karar verdim, rusçudan pahalı fiyat koymuşum sanıyorum ama rus değilim naparsın :D sadece paypal istiyorum aslında ama güncel minimum eder üzerinden diablo gold, ne bileyim bakiye olarak steam gift card, battle.net bakiyesi fln da kabul edilebilir belki. işe yarar sonuçta. neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar