Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Bir yerden oyun key'i kazandıysak, steam için olanları gift verebiliyor muyum? Activate product key dersem direk benim account a ekleniyor zannımca?
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aynen aktif etmeden gift edebilirsin inventory'de duruyorsa. cd key geldiyse direk giftle bana özel mesaj kutumu boşalttım.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 steam gifts ten açıcam sanıyorum. zira bioshock infinite ve dmc var şu an. hiç olmazsa contributorluğum yürüsün :D edit; ayrıca keyler mail ile geldi. inventory de değil o bakımdan
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aç ama linkini bana pmle sadece. yoksa contribüt gelmez
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 lol. tmm şu an gebericem uykudan, yarın akşam halleder ekler info veririm. saol bilgi için
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 gift edemezsin de, steamgift hedesi açabilirsin. ama bioshock infinite ise bana sat madem ucuz fiyata ehuehue.
jonq Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sadece 1 kişi girince de contributor gelmiyor sen linki banada ver :)
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 lol. gelecek oyunların hepsi gelsin bundle satayım madem yahu.
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 yok be almadım. alsam amd almam zaten (takıntı işte) not: satmaya karar verdim, rusçudan pahalı fiyat koymuşum sanıyorum ama rus değilim naparsın :D sadece paypal istiyorum aslında ama güncel minimum eder üzerinden diablo gold, ne bileyim bakiye olarak steam gift card, battle.net bakiyesi fln da kabul edilebilir belki. işe yarar sonuçta. neyse :D
Öne çıkan mesajlar