Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Aşağıya sunucular çöktü diye başlık açmıştım, asıl nedenini buldum ve gerçekten önemli bir konu olduğundan yeni başlık açtım. Bugüne kadar birçok kez SOE'de bazı developerların salak olduğunu düşünmüştüm, çok yanılmışım, SOE tümüyle salak. Böyle aptalca bir olayı yapmak nasıl bir mantıktır? Sen her gün belirli olan saati kaldırıp kafana göre saatte restart atmayı hangi mantıkla oyuncuların önüne sürersin? Ben saat 1 gibi, zaten restart olacak diye oyuna girmedim, restart 15.45 gibi geldi, oyundayken ve çotark diye. İnsanlar artık planlarını neye göre yapacak? Bu nasıl bir mantıktır, ne düşünerek yapmışlar bunu çok merak ediyorum.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 restartlar ramdom olucak diye bişey okudun mu? belki acil bişey olmuştur ondan yapmışlardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 1 2[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 ve dev açıklaması : tık[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 swg olmus daha neyini kovaliyosunuz ki[signature][hline]_.- The GoD of Darkness and Evil -._ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Adamlar da farkında oyunun m.kunun cıktıgının ama dönüsü yok bu yolun "bırakın gidinde bizde kapatalım kepenkleri artık" diyolar kısaca :)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mirally Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Ealos SWG yazarı ne demek nickinin altinda yazan? Fransızız biraz bilgilendirin lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 www.paticik.com/swg ye yazı yazıyor demek Mir.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2004 Bu arada bu restart işi de eski haline dönmüş diye duydum, uzağım bu aralar oyundan.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar