KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 selam almanyadaki fabrikada gördüm dahili hatlarına kulaklıkla bağlanıp makina yanına giderek teknik destek veriyorlardı. bunun için nelere ihtiyacım var ahize kulaklık vs vs? linkle yardım ederseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 http://www.amazon.com/dp/B0000CEPC8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Yurdum insanı almanyada fabrika görür, ama gördüğünü googleda arayamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 ilk defa görmüyoruz yurtdışını, ne diye aratmam gerektiğini bilsem yazardım google'ı sanırım hepimiz kullanıyoruz değil mi? teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Ne yazmam gerektiğini ben de bilmiyordum, düşündüm ve yazdım. İlk defa görmüyoruz yurt dışını derken ? İlk defa gördüğünü mü söyledim anlamadım ? Gerçi normal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mani Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2013 demek ilk gördüğünde alıcı gözüyle bakmamış. Daha sonra aklına gelmiş, işi düşmüş ve almayı düşünüyor. Nasıl aratacağı aklına gelmemiş. Ne güzel linkini bulup cevap vermişsin laf sokmanın ne anlamı var. Google'da her şeyi aratabiliriz, her türlü yorumu, eleştiriyi, tartışmayı bulabiliriz. O zaman forumu kapatalım. Ama dur forumu kapatırsak o zaman google'ın da mantığı kalmıyor pek, zira googleda attığın zaman zaten bu tarz forumlara yönlendiriyor bilgi amaçlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar