Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sana saçma geliyor aa ABD'de de mesela, raflarda tüketim ürünleri yüzlerce farklı marka ama hepsine toplamda 7-8 büyük şirket sahip. farklı markalar farklı fiyat ve kaliteyle farklı kesimlere hitap ediyor. adamlar aynı işi yapan 2 şirketi aldığında pazarın tamamına sahip oluyor. eğer tek şirketleri olsaydı onların yapmadığını yapan rakip bir şirket pazar paylarını azaltırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Fistan said: cok garip tipler var ya yanlisini duzelttim diye tekme tokat dalacak nerdeyse eheh sen böyle hata düzeltme istegi içinde olursan,birileride seni düzeltme işteginde olur garipseme yani .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hor görme garibi kim bilir ne derdi vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 yaş 17 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aynen ben de oyle dusundum belki hastasi var belki borcu var binbir turlu derdi vardir dolmus, gelip burda parliyor heralde rahat birakiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oo arkadşarınıda cagırmış, tek başıma yetesizim diyosun yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 şaka yaptık xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 işte rakip şirketlere bi örnek,siz rakip sanarsınız onlar çokdan ortaklığı kurmuştur .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 çokdan lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar