Myshkin Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 sana saçma geliyor aa ABD'de de mesela, raflarda tüketim ürünleri yüzlerce farklı marka ama hepsine toplamda 7-8 büyük şirket sahip. farklı markalar farklı fiyat ve kaliteyle farklı kesimlere hitap ediyor. adamlar aynı işi yapan 2 şirketi aldığında pazarın tamamına sahip oluyor. eğer tek şirketleri olsaydı onların yapmadığını yapan rakip bir şirket pazar paylarını azaltırdı.
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Fistan said: cok garip tipler var ya yanlisini duzelttim diye tekme tokat dalacak nerdeyse eheh sen böyle hata düzeltme istegi içinde olursan,birileride seni düzeltme işteginde olur garipseme yani ..
yav Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 hor görme garibi kim bilir ne derdi vardır
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 aynen ben de oyle dusundum belki hastasi var belki borcu var binbir turlu derdi vardir dolmus, gelip burda parliyor heralde rahat birakiyorum
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 oo arkadşarınıda cagırmış, tek başıma yetesizim diyosun yani...
Tankard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2013 işte rakip şirketlere bi örnek,siz rakip sanarsınız onlar çokdan ortaklığı kurmuştur ..
Öne çıkan mesajlar