MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Holy Priest şart grup için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 peki druide ne dersiniz bu arada shadow priest özelliklerini bilen var mı?Çok kararsız kaldım şu anda[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Druid benim gözümde vasat benim duel yaptıgım druid kedi özellkikleri üzerinde uzmanlaşmıştı rougedan çok çok daha kolay bir şekilde aldım . Genel anlamdada vasat karakterler olarak biliniyorlar artı nerdeyse hhiçbir parti onları istemiyorlar çnkü ayı formu aslında savaşçının gücü azaltılmış formu ve üstündeki silah ayının vuruş gücünü etkilemiyor ancak eşyalardan streye gelen bonuslar etkiliyor aynı şey rogue pardon kedi formu içinde geçerli priest olarakda çalışamıyorlar çünkü manaları az yani herşey olabilen ama büyülk bir ama oldukları hiçbişeyi tam beceremeyen bir class olmuş druid uzak durun derim belki ilerde değişir ama şu an kötü yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Duel PVP degildir.. Onemli olan grup PVP'lerdeki verimdir.. Mage'i gucsuz gormeyin.. Cok kisili PVP'lerde iyi oynayan bir Frost Mage grubu kurtarabilir.. Frost Mage'in AoE ve crowd control spelleri cok etkilidir.. Buna karsilik Fire Mage daha cok damage verir ve 1v1 pvp'de etkilidir... Ben lvl60 olana kadar Fire Mage, daha sonra da tum talentleri degistirip Frost Mage olmayi dusunuyorum cok kisili pvp'ler icin.. ama Frost ile 1v1 pvp yapilmaz spellcasterlara karsi.. Priest'te ise Shadow Priest herkesi yenebilir hele leveli yukseldikce daha da guclenir digerlerine gore. Ama grupta millet kizar neden heal yapmiyor bu adam diye sonra $utlarlar gruptan.. yani 1v1 pvp yapmak istiyosaniz Shadow olabilirsiniz ama grupta Holy olanlari seviyor herkes.. O yuzden duruma gore esnetmelisiniz talentleri.[signature][hline]Seek & Destroy [Bu mesaj Elufulec tarafından 29 Kasım 2004 16:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 evet mage leri ben 1 e 1 de gücsüz olduklarini söylemek istemistim aslinda.group pvp lerde cok iyi bir damage dealer mage.gruba da müthis katki yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 druid herşeyin karışımı hiçbirinde uzman diil. half-ass bi class şu anda. o yüzden betadan sonra warrior açtım. çok eğlenceli. hiç beklediğim gibi tekdüze değil. şu an en gimped class ama olsun. en azından nerf yeme gibi bi durum yok eheuhue. pvp de o kadar da kötü değildi aslında. ki şu anda berzerk stance im yok. iyi gearla çok daha kullanışlı olur. şu an en iyi solo pvp rogue bence.[signature][hline]Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Armsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Beathrix the Spiritmaster of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 en rahat solo pvp dusuk level'larda rogue ve priest. warrior'larsa gittikce gucleniyolar ki lvl25'ten sonra baya bi is goruyolar. mage'lere karsi diil belki ama hunter ve rogue'lara karsi rahatlar.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Shaman..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Belli bir seviyeden sonra artık petler patır patır öldürülüyor. Bu nedenle pvp yi level 60 civarına göre konuşacak olursak, rogue teke tekte avantajlı. Bir de şu var karambolde arkaya sızmak çok zor olmuyor(ben oynamadım ama rogue elf oynayan bir tanıdığı baya izledim) Bir tanker healer paladin ve benzeri adamlarınız rakibi oyalarken siz arkadan kestane kebab işlemine başlıyorsunuz. Ama tabi ilerde 5000 kişi savaşırken durum ne kadar iç açar onu bilemem. Bir de talent olayını iyi çözmüş olmak lazım sonuçta oyunda 9 class var ama yüzlerce varyasyonu olacak. Yani her paladin aynı değil. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaiyn Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Peki shamanlar hakkinda neler dusunuyosunuz, bilgisi olan var mi? WOW forumlarinda bicok kisi shamanlari en iyi pvp classi olarak gostermis ozellikle melee yerine casting talentlarina agir verenler icin. Melee talentlarina abanan shamanlarin gucsuz bi warriordan pek bi farki olmaz ama casting talentlari alanlar inanilmaz guclu olur fln demisler. Bende cok yakinda alicam oyunu ve tauren shaman acmayi dusunuorum, bilgilerinizi paylasabilirseniz cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Shamanla ilgili actigim basliga bir bak istersen.. Buyu agirlikli shaman olamaz zaten, hem mana pool olarak mage'den daha az buyu yapma kabiliyeti olacagindan hem uzun mesafeli buyulerinin az damage vermesinden ve az cesitliliginden dolayi.. Shaman dediginiz elemental combat/restoration olacak.. Simdi pek vaktim yok yazamiyorum daha sonra ilgilenirim..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 shamanla ilgili su topikte baya bisey yazmistim.öncelki msg lari oku.ayrica elemental/restoration olayina katiliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 eger nerf'lenmezse shaman ve paladin en fazla class indiren olur muhtemelen. iki tarafin da ayirt edici class'i bunlar. ama blizzard'in ne yapacagi belli olmaz.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hunterlar cok aranan pvp elemanları olacak görürüsünüz. 1) ice trab kullanan bir hunteri yakin dan yakalamak cok zordur 2) bu adamlarin %30 speed leri var 3) bu adamların asıl güçleri range silahları ve talentlerde marksmana yuklenmis bir hunterin dehşet menzili ve dmg'i oluyor 4) herkes 1/1 in sevdasında ama kimse bunun bir takım oyunu olduğunu görmüyor. yok doğrudan adama dalarım, hunter meelede çok zayıf tezini doğru sayıyor bende çok merak ediyorum o kadar uzaktan savasan, senden %30 daha hizli hareket eden ve trapleri ile seni hapsedebilen bir karakteri yakaladın başladın vurmaya, gruptaki diğer elemanların eli armutmu topluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 burada genel olarak 1vs1 pvp konusuluyor.group pvp lerde her class in kendi rokü var tabiki.ben group raid lerde zayif bir class olmadigini düsünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 valla dostum bak bu oyunda öyle alan etki mezzler/rootlar yok. öyle çaktınmı bir zergi uyutacak insatlarda yok. ama bol bol range çalışan adam var. 3 ay sonra serverdaki karakterler oturur, aksiyonlar için belli başlı alanlar oluşmaya başlar range /zerg savaşları olur butun tanklar hüngür hüngür ağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Biri paladin e nerf mi demis gene?Abi yuh diyorum baska bisi demiyorum...Daha ne yapsin adamlar???Millet paladin oynamayi birakiyo gelen nerfden dolayi gelmis hala nerf diyosunuz paladin e...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 dogru paladınlere nerf sacma kacar ki bırakında tank olsun o kadarda vuruşu yok zaten[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ilk paladinle bu paladin arasında çok fark var apayrı bir oyun stili var ilk versiyonda saldırı yetenekleri vardı ve immunityler vardı ama blessing buff vs daha zayıftı şimdi saldırı yetenekleri gitti yerini sealler aldı . Undeadlere karşı eskiden ezici bir güçtü şimdi undeadler saolsun undead değil humanoid sayılır hale geldi ve eski paladinden eser kalmadı. Şimdiki paladin daha zayıf daha az zarar veren ama daha fazla buffları olan bir karakter haline geldi tanklık yenteği değişmedi fakat ilk versiyondan bu versiyona eskiden overpowereddı ama şu an ideal olması gerektiği gibi sağlam ve 2 handed maullarla iyi zarar veren karakterler haline geldiler . İlk versiyonda tüm paladinler aynıydı şimdiyse artık talent puanlarına göre farklı bir paladin yaratabiliyorsun ki bence bu çok iyi bir özellik . Ve yukardaki belirleyici class özelliğine katılıyorum . Hordelarda shaman alliance de paladin savaşın gidişetını belirleyen asıl sınıflar. Sadece pvpde değil gruplar içinde böyle palalı veya shamanlı bir grupla olmayan grup arasında çok ciddi fark oluyor . Diğer sınıflar bu iki sınıfın yanında biraz daha zayıf kalıyor genel anlamda. Ama oyun zevki açısından her class çok güzel düzenlenmiş oyunda , warrior hariç hiçbir sınıfı oynarken sıkılmadım ama oda düzeltilir eninde sonunda . [Bu mesaj Dunedain tarafından 30 Kasım 2004 18:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 adam gibi dmg veremeden nasıl tank olacak, yani nasıl yeterince aggro toplayacak? priest'ler zaten dehşet aggro topluyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ehh fazla dmg verse o zaman da herkes paladin nerf die zırlardı bırkaın böle iyi[signature][hline][b]WoW:Hordish Manner Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Tank olamiyosun zaten...Priest birini heal ettigi zaman yada mage saglam bi buyu atinca direk mob ona saldiriyo paladinde baka kaliyo.Blizzard'in bu konuda bisi yapmasi lazim.Genede paladin iyi suanda.Partylerde buyuk rol oynuo zaten.Heallariyla auralariyla ve bufflariyla ve isallah yakinda blizzard paladin in tank olabilmesi için bisi yapicak.1v1 duellolardada oyle divine shield fln baya iyi yani. Raidlerdede gene partydeki gibi auralar,bufflar ve heallariyla goturuyo isi...Blizzard isallah halleder paladin in partyde tank olabilmesini...[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 O eskidendi şimdi seal of fury geldi normal aggronun 2 katını topluyorsun ben kendi adıma rahat tanklık yapıyordum üstelik betada one hand kullanıyordum çüft elle hiö sorun olacagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Granis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Hmm..Ben seal of crusader kullaniyodum...Eminsin dimi herzaman mob sana daliyodu seal of fury kullaninca[signature][hline]At Last We Shall Have Revenge... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 yapman gereken şeyi söyliyim en başta seal of fury hemen ardından judgement ilk saldıran sen olmasan bile o judgmentı koydugunda yaratık sana öyle bir geliyor ki hemen ardından yine seal fury uygun oldugunda bir daha judgment rpouge mage vs kimse bu şekilde senden mobu alamaz özellikle judgmentla alınana etki inanılmaz verdiğin her zarar yaptığın her heal yaratığı dahada kışkırtıyor . DEdiğim gibi kullanmak lazım ama yani Soj ardından Judg. ardından Sof yine bu şekilde kimse aggroyu senden alamaz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar