BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 hotmaili hacklemisler nasıl kurtarabilirim erhan_karahanli@hotmail diye birde yazmıs nasıl geri alabilirim soylerömisiniz acaba[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Gizli soru yoluyla geri alabilirsiniz.[signature][hline]Jabba ICQ:66198646 Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 adam gizli sorumuda degistirmis nasıl yaptıysa gizli soruda yazana erhan_karahanlı@hotmail.com tarafından zikildiniz yazıyodu ufff bazı adamları bulsam bile digerlierni nasıl bulcam msndeki sorun orda hackledi ya bası goge erdi lavugun[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Yetkili kisilere mail atarak durumu anlat. Yardimci olduklarını duymustum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 yav ben sana kısaca geçmiş olsun diyeyim bana da oldu pek bir şey yapamadım[signature][hline] Everything is clearer now. Life is just a dream you know, That's never ending I'm ascending... Cowboy Bebop - Blue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Bana da aynısı olmustu her yolu denemistim adam butun bilgilerimi degistirmisti ve maalesef yardımcı olmuyolar, microsoft'a mail dahi atmıstım uzgunuz bilgileriniz tutmuyor diye geri gondermislerdi eski sifrelerimi gonderdim ama kabul etmediler. Degistirmen daha iyi olur bence.[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 ehue bende mağdurum kardeşim microsoft bize yardım etsin :P Gizli sorudan sıfırlıyolar şifreyii ya gizli soruyu çok kişisel bişi yaptınmı bulamazlar[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 13 14 yaşındakiler tarafından bile hacklenebilen Hotmaili kullanmanız hata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2004 iide emailın hacklenmasi benim hatam doğru düzgün bir gizli soru oluşturmamamdan kaynaklanıyoo zaten hotmaila alternatif neki bence Hotmail çok güzel bi isim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 gizli soru okdar gizli olmaliki sizden başka kimse bilmemeli ;misal sizin sevdiğiniz birşey hakkındaysa yakın bir dostunuz bulabilir (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Geçmiş olsun.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 yaa benim sorunum email dan cok msnde kayıtlı olanlar izimrden felan arkadaslarım uodan tanıstımgım gitti msnleri nerden bulcam ben onu afyondakini felan[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 git o maile ana avrat duz git[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2004 once msndeki bir kac kisinin msn isitycem laızm onlar afyondaki ve izimirdeki adamlar vermezse anasınından gircem dogamas cocugunda cıkcam ne isterler msnnimden[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arkadaslar bende hotmail sifremi unuttum ne yapmalıyım sifreyi tekrar olustur die bisi var ama orda ulke posta kodu gibi seyler soruor ben onları hatirlamıorum direk gizli soruyu sordurma gibi birsey yokmu acaba?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım Sen beni dostlarimdan koru dusmanlarımla ben ilgilenirim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 hacklıyenın kim oldugunu biliyomusun To_Dechiper diye biri falan mı ???[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eray_GNR Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Banada Olmustu ancak prorat yemistim ordan ama aptal bir hackermiski sifresini 123456 yapmis :D[signature][hline]GNR Family]PatiSozluk -> SetuP Mu Server Msn |[email protected]| Mail |[email protected]| icq |123303415| wastie, xx - xx 2004 tarihinde demiş ki: buyuyuncede coder olucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar