Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 arkadaşıma göz kırptı myung istanbul konserinde hehe:) not:resimleri barındıran site çok taşmış oldukça hoşuma gitti teşekkür ediorum;)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock: [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 24 Ağustos 2004 20:56 tarihinde değiştirilmiştir]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kel olma meselesi diil maymun olma meselesi bu.[signature][hline]your sight is a weakness...
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 birden "noluyor lan?!" diyesim geldi.[signature][hline]
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ... abi joe satrianiyiyi izledin mi hiç acaba.. neyse aha burda iki maymun yanyana. steve vai her zamanki gibi karizmaşah. glam. [signature][hline]your sight is a weakness...
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 g3'ün divxini verenin kölesi olcam artık ben ya.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 petrucci de yamukluk olduğu belliydi öyle pembe gitarlar fln tıtıt:yapma:[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 sırf gürültü ya. öle süper olay değil yani.[signature][hline]your sight is a weakness...
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 kazaa da var live in denver ve ericjohnsonli olani tabi cekmesi zor bitiremedim halen live in denveri[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Norton_Antor Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 stevei vai full karizma zaten. satriani kel malmsteen göbekli steve vai ise süper:) bu arada orada ortadaki adam kim ben tanımıyorum da?
Lopeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Fotomontaj olma ihtimalleri var mı acaba? Sanki fotomontajmış gibi geldi...[signature][hline]Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 süper orjinal bi nick seçmişsin kendine[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 fotomontaj değil bunlar gerçek..[signature][hline]screamer, 13 Ağustos 2004 14:10 tarihinde demiş ki: Ben anlamıyorum hangi gerizekalılar buna oy veriyorlar Bu mesaja cevap asagidadir Silthanas, 13 Ağustos 2004 14:19 tarihinde demiş ki: anneannenler,teyzenler..
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 ağzım açık kaldı[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Lol kimyacı gitarist clubber bu adamda iş var cidden :P[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yemisim petrucci'yi de (yastik mi yiyoruz belli degil tabii... naapion edion diye sorarlar adama boyle laftan sonra, ben kendime sordum yazma islemi sonunda bosuna yorulmayin diye) labrie'nin bakislara hasta oldum ben... "emrah kos" benzeri bir bakisa sahip[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
Venator Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Labrie arabeskçi olmuş zaten dream theater'ın bazı şarkılarını o şekilde yorumlayabilir adam. Mesela misunderstood (arabesk remix) ilginç olabilir. It challenges the essence of my soul, ahh aahh And leaves me in a state of disconnection, yaktın beni bee [signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yannız g3 fotoorafına şimdi dikkat ettim. hepsi signature gitarlarını kullanıyolar. ehu.[signature][hline]your sight is a weakness...
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 heheh ztn sevmiodum bi de tipleri de kaymış iice artık müziini de tiplerini sevmiorum :)[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Alexi_Septimus,23 Ağustos 2004 18:23 tarihinde Mavi'ye demiş ki: Kuzucum, "My way or the highway..." diyeceksin. Bu kadar.
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 fotomontajdır diye güldüm ama sonra dumur oldum aman aman[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur
Numb Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yav geneden bkz. myung yani hala aynı yuru be olm..[signature][hline] "kadınlara mı gidiyorsun? kırbacını unutma!"
SLasH_Ugur Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Caddeci metalciler... Gerçi petrucci aile babasıdır ayrıca karizma yapmayıda bilmez oldukça süt bir kişiliktir. Temiz canım cicim biridir. Ne yaptığını şaşırmış geçer bunlar.[signature][hline]Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie...
kabak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 arkadaşlar bırakın adamların orasını burasını yaaa... Adamlar insan ötesi müzik yapıolar...Siz de çalın aynısını hatta bir parçasını..Sonra gelin yorum yapın.ayıp yaaaaaaa...saç sakal gömlek filan hikaye bunlar....[signature][hline]kabak
kabak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: horacegoesskiing, 24 Ağustos 2004 20:27 tarihinde demiş ki: joe satriani diyorum size. "been there done that" ehu. bunnar da o yoldalar işte. satriani ile bunların ne alakası var yaa ne aynı yolu müziği gözünlemi dinliosun[signature][hline]kabak
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bi kerede atın şu mesajları irc değil burası geyik yapıcaksanız da gidin garbage da yapın müzik forumunda müzik tartışılıyor[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat.
Öne çıkan mesajlar