Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Şimdi şöyle birşey yapmak istiyorum SQL'de; Tablomuz şu olsun; CharID | EventID 555 | 3 555 | 6 555 | 3 855 | 6 988 | 6 855 | 3 988 | 3 655 | 3 Şimdi burdaki EventID 'lere göre 3 = giriş yaptı, 6 = çıkış yaptı olarak kaydediliyor. Benim yapmaya çalıştığım olay şu; Bir CharID'nin son yaptığı olay 3 ise onu çektirmek. Yani yukardaki tabloya göre sql bana 555 ve 655 değerlerini döndürmesi gerek. Ancak bunu yapmak için yeterli sql bilgim olmadığına kanaat getirerek size danışmak istedim. Not: Tarih sırasına göre dizildiğini düşünün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 oha sigara içmeye gitmistim gelince distinct die saçmaladımı gördüm :p tekrar okuyunca eet where eventid = 3 group by charid tarihi nası yazdıgını bilmiorum ama onunda büyük olanını where sokunca olur gibime gelio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yalnız kayıtları girişlerine göre sıralaman için bir identifier'a ihtiyacın var. aşağıdaki örnekte misal "Id" identifier'ı auto-incremental, int değerinde bir identifier. SELECT * FROM ( SELECT ROW_NUMBER() OVER (PARTITION BY CharId ORDER BY Id DESC) AS Index, * FROM Paticik ) AS PatiList WHERE PatiList.Index = 1 AND EventID = 3 edit: mssql çözümü bu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 üstteki post yetkili bi abiye benzio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar