Therru Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 basbayağı: Alışılandan, bilinenden hiçbir farkı olmayan, bilindiği gibi "Simitçi kumraldı, saçları dökülmüştü, evet basbayağı keldi adam." baya baya keldi adam sen neyin kafasındasın der gibi hımpdsd
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 o değil de bernanke yarın ne diyecek acaba. konuşsa da piyasa belli olsa.
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 gunluk dilde "geleceğim, yapacağim" diye mi kullanıyorsun ki ? bu sekilde telafuzu daha zor oluyor ve akici degil gelicem yapicam diye kullanılır. Yazıyla bu sekilde yazmak hatadır o ayrı da konusurken normal. esra ceyda kardeslerden duydun sen heralde ona kıl oldun muhtemelen. yoksa bayağı diye bastıra bastıra telaffuz etmek biraz komik olur.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 yok günlük dilde de bayağı kelimesini kullanmıyorum işte onun diğer anlamdaşlarını
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 sen çok tatlı bi adamsın ama ildeniz, hiç kes lan demek gelmiyor içimden aslında. dur özelden söyleyeyim derdimi
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 seviyorum lan seni, gevreği domata banıp, banıp yer gibi
NotMemphis Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ben baya yı tek basına kullanmam vurgu olsun die BAAYAA BAYAA sonra fiil kondurrum örnk: ezdi, parçaladı bendeki anlamıda.. böle nası diyip harbiden, ciddi ciddi ($aka yoq y4n1) doğrumuyum kayınço
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 BabacumMostors said: seviyorum lan seni, gevreği domata banıp, banıp yer gibi imamla senin aranda git-gel'ler yaşıyorum ildeniz, bunu bana yapmayın. birinizi seçemem ben, git-gel daha güzel.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 niye ikimiz bir den olamıyoruz ha niye! kalbinde o kadar yer yok mu? ben görüyorum burdan daha bir götlük dha yer var orada
Theridone Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 hep böyle yaparak kalbimi çalıyorsun tatlı şeytan seni .d.d
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 DrStein said: korumamız gereken nedir? Sanki fazla kasmamak lazım dil konusunda. Abi Zengin olsam sana servetimin yarısını verirdim. Şunu neden anlamak istemiyorlar? Hani Kahv6 yazmışsın ha Kahvaltı ne farkedecek? Dil mi elden gidiyor ne yani. Nedir bu kadar faşistlik? Bu dil'e sahip çıkalımcıların hepsi faşist diye adlandırıyorum ben.Çünkü milliyetçilikle hiçbir farkı yok. Korunması gereken birşey yok.Kaldıki kendine ait çocuğunu bile herşeyden koruyamıyorken herkesin dilinde olan ve değişen şeyi korumaya çalışmak nedir arkadaş. Gereksiz uğraş resmen Fransızlar hızlı yazım için kendilerince geliştirdikleri kelime kısaltma teknikleri var. Millet nelerle uğraşıyor bizimkiler burda "Gitçem değil gideceğim olacak :))))" Hani tamam siz öyle olunda bırakın bizi istediğimizi yapalım yani.
Öne çıkan mesajlar