di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Abi hint yemegini sadece iki kere yedim adamlarin meshur restoranlarinda, bir daha yemem. Abartmiyorum 3-5 gun kori isedim kori sictim. Arap yagi bol bulunca misali baharati bol bulunca "naapsak ki, yemege koyalim bari" demisler heralde. Bu arada nasil bir meretse trenlere otobuslere sinmis resmen. Cogunda adim attigin anda buram buram kori + ter kokusua carpiyosun resmen.
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Glorious master cuisine Dirty peasant cuisine Adamlar baklava ve zeytinyağlı dolmayı kürt mutfağına yazmışlar ya ahahahahah
di Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Baklavayi sahiplenmeyen kaldi mi ki zaten?
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Lahmacun antep isidir olm, diyarbakirlilar sahiplenmeain lol.
cempostaci Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 axedice said: Antep lahmacunu > diyarbakır lahmacunu. Çünkü sarımsak > soğan. Soğan da tam bir k*rt sebzesi. (tu)
quert Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2013 axedice said: Antep lahmacunu > diyarbakır lahmacunu. Çünkü sarımsak > soğan. Soğan da tam bir k*rt sebzesi. Antep kürt memleketi değil , sarımsakta koyulur ve ayrıca yaşayan kürtlerin hepsi göçebe oldugu gibi %5-%8 oranını geçmez
Öne çıkan mesajlar