Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 onlar eskidendi şimdi benim bacaklar titriyor. 4. sayfa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bakalım bir sonraki bölüm neolacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 2 GÜNDE AŞKIM DEMEYE BAŞLAMIŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 SİZİN ZAMANINIZDAYKEEEN PİÜÜÜÜ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 abi onlar çoktan yumurtanın tepesini kırıp sarısını yemişlerdir. aşkım demek ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 ne kadar zamanını alıyor 1 sayfayı oluşturmak ? kısaltarak söylemene gerek yok merak ettim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 niye kısaltıyım ki :) tek mekanda geçiyorsa ssleri almak 1-2 saatte biter, 1 saatte de yazılar + balonlar. ama mekan değişince süre artıyor. bi de hazırlanmamış karakter veya mekan varsa onu hazırlamak zaman alıyor. okul kıyafetlerini düşünmemiştim mesela. bu son sayfada okul kıyafeti tasarlayıp öğrencileri giydirmem gerekti. şimdilik görmediğimiz başka birkaç öğrenciyi de giydirdim falan. üstüne okulu ayarladım. daha içine girmedik ama içini falan da yaptım sabah. tabi bunun bi ön hazırlığı vardı. yaklaşık 2 ay önce falan ufaktan başladım. öyle yoğun bi biçimde kafa patlatmadım ama kafamdaki problemlerin hepsi tek tek çözülünce e hadi girişeyim dedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 yine meşakkatliymiş, 2 dakikada okuyoruz ama.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 valla oynanabilir bi mmo çıkana kadar böyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Octavarium Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2013 bakalım ya imamizer yapıcak heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2013 durum o derece vahim yani. sims'ten devam o zaman... artık spoiler içinde olsun. spoiler içlerine bakmaması gerekenler bakmasın. sayfa 5 http://img163.imageshack.us/img163/3765/sayfa5d.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2013 6 http://img10.imageshack.us/img10/29/sayfa6f.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar