Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 avaturk eq2 siparişleri ulaştı mı size ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteDagger Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ben ilk defa önsipariş yapmistim.Banada ulasmadı.Sıparıste 49 milyonmu ne alinmisti.Simdi bakiyorumda 90 milyon yazio sitede.Bu fiyat bişze gecerli değil değilmi ?Yani ön sipariş adıyla verdigimiz para butun olay. hBirde ne zaman gelirki?Hadi bayramdi diyelim.Oda bitti bugun yolladılar yada yarın yollıcaklar desek hafta sonuna kadar gelmis olmasi lazim diyorum ben. Az once avaturk forumlarada gordugum olay Dagitim tarihi bandrol sorunu sebebi ile ertelenmis. [Bu mesaj WhiteDagger tarafından 17 Kasım 2004 18:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Geçen perşembe avaturk'e gidip elden alanlar oldu ?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Banada şu saat itibariyle bugünde ulaşmadı bakalım yarına umut ediyoruz artık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Legola Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 avaturke gidip siparişlerinizi alabilirsiniz arkadaşlar[signature][hline]The Wheel of Time turns, and Ages come and pass, leaving memories that become legend. Legend fades to myth, and even myth is long forgotten when the Age that gave it birth comes again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Tam olarak nerde? MEsela kadıköyden atladım beşiktaşa vapurla geçtim..Barbaros iskelesinden neye binip nereye gidecem? Ne tarafa bakacam caddede? eh.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 indin barbaros iskelesinde önden bir taksi geçti atladın taksiye dedin mimar sinan ın karşısına gidecem adam seni bıraktı sonra baktın oraya çbs işhanı nı gördün girdin içeri tabelada avaturk yazısını gördün 2.asansörden 4.kata çıktın karşına çıkan hanıma dedin siparişim vardı aldın eq2 ni mutlu mutlu evine döndün :)[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ööle bi anlatmışın ki harbi taksi bulamazsam kitlenip kalacam napcam şimdi die falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 ama taksi olmadan nasıl gidilir bilmiyorum yani yürüyebilirsin aslında :) ama minibüs otobüs var mıdır bilmiyorum[signature][hline]Tuor Delarren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ExecrabLe Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Eywalla gittim aldım yüklüorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 e ben bugün aradım bana "daha bandrol gelmedi canm hadeeee haftaya" die bi cevap werdiler????[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Gördüler tabi şeker çocuğu, yediler eheh.[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Alexi_Septimus, 13 Kasım 2004 17:01 tarihinde demiş ki: Beynine taktığın korseyi çıkartıp öyle konuş, yada hiç konuşma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 az kaldı yicem onları yüksek rütbeli tanıdıklarm war uleaaaan!!! 1 aydır bu günü bekliorm siz alın oynayn bize bandrol mandrol desinler oldu....[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 iyi de biz aramadık direk gittik sen de git vermezlerse döv :) gidince bir icraat yapabiliyorsun telefondan adamı dövemezsin :)[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 benm oraya nerden baksan 1200 km rem war abi keşke yakın olsam :)[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 e o zaman sana az bile demişler bandrol flm :)[signature][hline]Tuor Delarren Rhyexh of EQII Runnyeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 adiler kargo parasından çekinio eheh[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Arkadaşlar sitesinden araştırma zahmetine girseydiniz avatürk ün bu konuda bi açıklama yapmış olduğunu görürdünüz.Yine girmeyeceğinizi düşünerek açıklamayı koyuyorum: Merhabalar, Sitemizde satılmakta olan Everquest 2 adlı oyunun, dağıtımı sırasında karşımıza çıkan bandrol sorunundan dolayı bir süre önce dağıtım tarihi ertelenmişti. Everquest 2, 23 Kasım'dan itibaren dağıtılmaya başlanacaktır. Bu tarih bandrolün erken çıkmasına bağlı olarak daha ön bir tarihe alınabilir.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. [Bu mesaj dreagloth tarafından 20 Kasım 2004 14:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 böhüü npçcam ben 23 kasıma kadar. =([signature][hline]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: dreagloth, 20 Kasım 2004 14:54 tarihinde demiş ki: Merhabalar, Sitemizde satılmakta olan Everquest 2 adlı oyunun, dağıtımı sırasında karşımıza çıkan bandrol sorunundan dolayı bir süre önce dağıtım tarihi ertelenmişti. Everquest 2, 23 Kasım'dan itibaren dağıtılmaya başlanacaktır. Bu tarih bandrolün erken çıkmasına bağlı olarak daha ön bir tarihe alınabilir. bu topic'in ikinci mesajına bak arkadaşım ukalalık yapma[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 asrkadaşım çooooooooooooook özür dileirm bakmadığım için siteye gerçekten. olaya bak ya bakmak zorundayız sanki sorduk bilen cevap wersin allahala Cevap werenlerede tesekkürler[signature][hline]E-ih Ido Eclipse Master Swordsman-Master Rifleman ---------------------------------- "Long Live Rebellion!!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Whitedagger üşenmemiş bakmış bide herkese cevap olsun diye link vermiş di mi e daha niye uzatıp geyiğe vuruyosunuz onu anlamadım.Neyse bana cevaben bişe yazmazsanız sevinirim tartışamıcam.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 :) evet o zaman ben kaçar :)[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArsMaxx Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 herkes 23 ü falan sevindi tabii de ayın 25 i .. aradım gene bandrol gelmemiş. haberiniz ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 bandrol fln yalan avaturk merkeze giderseniz alabiliosunuz ayın 9 unda almısinsanlar var bir iki bildiğim kisi level 18 suan haftalardır oynuyorlar.Istanbulda olanlar bosuna beklemesin gidip alsın ama sehirdısındaki arkadaslar icin bir onerim yok.Anlamadığım bandol yoksa nasıl verebiliyorlar oyunu hadi magdem verebiliyorlar niçin kargoyla yollamıyorlar heryere yada niye insanları bos bos bekletiyorlar.Oh doktum icimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar