Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bir onceki harddiskim gecen hafta yandi ve gidip yeni bir harddisk aldim (boyle umrumda degilmis gibi anlattigima bakmayin herneyse) ve yeni harddisk'i xp cd'si ile boot ettim tabiiki partition'lar yok, 2'ye boldum.. ancak biri C: digeri F: oldu? simdiki partition'lar su sekilde: C: Harddisk (1. parca) D: CD-ROM (what the fuck?) E:CD-RW (evet biliyorum ilginc oldugunu) F: Harddisk (2. parca) Ne yapip ettiysem bunu duzeltemedim, gonul istiyo ki C: D: harddisk olsunda E: F:'yide cdrom ile cd-rw'ler kardes kardes paylassin dimi? :) Bilgisi olan varsa sevinirim..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 hım ilginç ilk defa duyuyorum =)[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bilgisayarımdan sağ tık > yönet > disk yönetimi F: adlı parttiona sağ tık sürücü harfi yolu değiş[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bende ilk defa duydum ama $oyle yapabilirsin, kurdugun sistem gidecek ama. fdisk yaptiginda olu$turdugun mantiksal surucuyu silip tekrar olu$tur. ID kablolarini bir daha kontrol et (gerci bir$ey degi$mez ama master hdd olsun.) Cd suruculerinden birinin ID kablosunu cikartinca bir degi$iklik olu$uyormu onu gozle.[signature][hline]Katrani kaynatmakla olmazki $eker, cinsini s..tigim cinsine ceker. Msn | Icq | E-mail | GamelandTR | Math Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ih ih, arthur dedigin seyi daha once denedim ama listede D gozukmuyo, D'yi degistirip G yapiyorum mesela yinede D listeye gelmiyo.[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bence i$e bi du$ almaktan ba$la dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 disk yönetiminde sağ alt kısmı genişlet biraz ordan cd-romun harfini deistir hdd arkasına otomatik dizilir[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adonis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Dmx, 28 Kasım 2004 19:50 tarihinde demiş ki: Ih ih, arthur dedigin seyi daha once denedim ama listede D gozukmuyo, D'yi degistirip G yapiyorum mesela yinede D listeye gelmiyo. evet önce d yi g yap sonra restart at düzelecektir.[signature][hline]There's someone who needs you. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 neyse, partition magic'le hallettim isimi..[signature][hline]Dmx a.k.a Drunken Alkol butun kotuluklerin anasidir, ana gibi yar olmaz.. Zegna, 20 Kasım 2004 00:01 tarihinde demi$ ki: konserve acilinca, kasik atan cok olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordgnr Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 1. yoncem Arthur_HellsFire'in dedigi 2. CD Romarin power kablolarini cikar, makinayi ac windowsu calistir partiton'u otamatik oalrak D yapicaktir. Makinayi kapat sonra cd-romlari tak. Geri al o zaman istedigin gibi olucaktir.[signature][hline]Lord GNR's Homepage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Arthur_HellsFire'in dediğini yap. En mantıklı/kolay yol o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 snrım partition magic kullandın, burda partition magic le şu şekilde düzeltebilirsin. cd romların harflerini partion magicle değiştir yeni böldüğün bölmeyide c olarak yaparak istediğin şekle getirebilirsin.[signature][hline]i'm ashamed, i was shamed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar