Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Kimler nerde? Yani bundan sonra aksiyonlar hangisinde daha çok olacak. 2 shardda da guzel charlarım var ama yetenekleri birbirinde farklı. Şimdi çoğunluk hangi shardda ise ana charlarımı oraya geçireyim diyorum ama kesin EUya tasıdıktan sonra bütün aksiyonlar ATLde olur saplantısını yenemiyorum. :) Charlar EU Orca...Fencer Archer Parry ATL Abso..Archer Bard İsmini unuttum.. Mage Damp...BS[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru [Bu mesaj Absolut tarafından 29 Kasım 2004 14:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Acikcasi ben hala EU'da bir char acip skill yukseltemedim. Araya WOW girdi ve cok vakit geciriyorum WOW'da. Ayrica EU'ya aktarabilecegim yetismis eleman (char)'im da yok zaten :) Atlantic: Jean-Paul: Scribe, Stoic, Healer Mage Norbert Beaver: Paladin Europa: Daggert Beaver: Paladin (bu simdilik bir hayal, daha acmadim bile) Samurai Expansion var artik yeni adalara yolculuk yapsak Atlantic'de :)[signature][hline]Ride to live, Live to ride... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 atl de pek oynayan kalmadı sanırım yeni moda eu :P yavastan oraya akım başladı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 DEMEK Kİ ATLDEN EUYA TASIMAK LAZIM GİBİ ARTIK: caps pardon[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark-dr Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 pingi daha iyi oldugundan dolayi eu tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ping için EU bence de.ping çok önemli. ah bi düzelse şu pingler de aktif oynayabilsek :([signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kumadam Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Atl'den hiçbir karakterimi geçirmedim geçirmeyi de düşünmüyorum. Eğer pingler izin verirse EU'da da bir karakter yaratma telaşındayım ama yaklaşık 1 haftadan fazla süredir oyuna girmedim, giremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sethlor Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Atldeyiz her zamanki gibi,sonuna kadar [signature][hline] [Bu mesaj Sethlor tarafından 30 Kasım 2004 14:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 en guzeli eudaki karakteri gelistir nerde aksiyon olursa oraya kayarsın :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Evet bardı ATLde bıraktım. EUda yeniden bard kasıcam :) LRC set gibi LAC olsa Lower Arrow Cost sizce de güzel olmaz mıydı? :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar