waxwing Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 arkdaşlar bu patchleri cdye çekip yüklemenin bi yolu varmi ?[signature][hline]Plugged in and ready to fall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben bilgisayarıma format atmadan önce atmıştım bi cd'ye patchleri falan. sora oyunu kurup geri koyunca hiç bi sorun olmamıştı. hatta ve hatta yeni launchpad i bile atmıştım euheu[signature][hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oyunu program ekle/kaldır dan uninstall et. Patchler ve launchpadle ilgili updateler silinmiyor.Sonra çek onları cdye[signature][hline]-Affetmek, seni incitenlere vereceğin bir armağan değil, kendine vereceğin bir armağandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bide şöle bi yol daha var. tarihe göre sıralayıp yeni dosyaları cd ye at :)[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Screenshotlari ayıklamayı unutma. En son swg klasörüne baktıgımda baya bi SS biriktigini görmüstüm. Bende diyordum bu HDD nasıl bu kadar cabuk doldu diye .[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on. Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 patch TRE bilmemneler var 10 tanemi 11 tanemi ne onları ben yedeklemiştim işe yarıyor sadece launchpad update olyuor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar