toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Var mıdır bu konuda bilgisi olan? 1000W'lık bi home theater almak istiyorum. Blueray oynatsın, USB'den .mkv oynatsın, fiyat olarak da 1000TL'yi geçmesin. Hatta Bimeks'ten olursa daha iyi olur 300 TL hediye çekim var. http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1087&kategoriadi=ev-sinema-sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ps3 al onun yerine? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 ps3 un neresinden cikiyo ses Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 toggie said: Var mıdır bu konuda bilgisi olan? 1000W'lık bi home theater almak istiyorum. Blueray oynatsın, USB'den .mkv oynatsın, fiyat olarak da 1000TL'yi geçmesin. Hatta Bimeks'ten olursa daha iyi olur 300 TL hediye çekim var. http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1087&kategoriadi=ev-sinema-sistemi http://www.bimeks.com.tr/urun/123250/samsung-ht-e4550-3d-ev-sinema-sistemi-bluray-.aspx http://www.bimeks.com.tr/urun/124541/lg-hb1100mk-3d-bluray-ev-sinema-sistemi.aspx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Abi ne oynatirsa oynatsin verdigin paraya degmiyor o media player olayi ya. DLNA olayi da biraz iskence gibi. PS3 + PS3 Media Server ile takilsan daha iyi. Haliyle guzel bi ses sistemi al gitsin. Para verme diger kisma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Aluriel said: ps3 al onun yerine? PS3 var zaten de ses sitemi ile ilgisini anlamadım. Bluray oynatsın diyince orada karışıklık oldu herhalde. Ha ses sitemini bluray oynatmasın o zaman diyebilirsiniz, daha ucuza mal olur o şekilde ama o modeller de artık eski. Bir de şu büyük kolon olayı kafamı kurcalıyo, boyle kocaman seyi evin icine dikmek biraz garip geliyo bana. Ufaklar daha kullanıslı gibi sanki? Ha bi de PS3'ü ses sitemine baglayıp 5 kanal ses alabiliyo muyuz? Yeni nesil superslim 500gb olan modelden var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Optik cikis olmasi lazim PS3'te. Haliyle alabiiyo olmalisin. Bir de soundbar'lara bak istersen bi. Sonos diye biseyin reklami yapilip duruyor ve inanilmaz ses veriyor alet ama bana garip geliyor sesin tek kaynaktan yayilmasi. Yine de sevebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genwa Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2013 Konusu varken sorayım: HDMI'dan direk laptop falan bağlasak onun kalite açısından bi eksiklği oluyor mu? MKV filmleri izlesem şöyle 1080p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 quixef said: toggie said: Var mıdır bu konuda bilgisi olan? 1000W'lık bi home theater almak istiyorum. Blueray oynatsın, USB'den .mkv oynatsın, fiyat olarak da 1000TL'yi geçmesin. Hatta Bimeks'ten olursa daha iyi olur 300 TL hediye çekim var. http://www.bimeks.com.tr/kategori.aspx?s=1&kid=1087&kategoriadi=ev-sinema-sistemi http://www.bimeks.com.tr/urun/124541/lg-hb1100mk-3d-bluray-ev-sinema-sistemi.aspx bunu alıcam sanırsam. http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-HB1100MK-blu-ray-ev-sinema-sistemi tv'yi lg aldım, bu da lg olsun. teknosa'dan alınca hediye ceki yalan oldu ama. zaten teknosa'da da 650 TL'miş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 abi ps3 senin istediğin herşeyi yapmıyor mu zaten? mkv ve blu ray oynatabiliyorsun ps3 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 evet de ps3'te hoparlor yok. bi de mkv oynatamadım ps3'te. media server olayını yapamadım bi turlu. usb'den de oynatmıyor, fat32 olacak falan, ona da mkv atamıyorum buyuk oldugundan dosya. su media server olayını acklarsanız bluray oynatıcıya ihtiyacım kalmayacak standart ses sitemlerinden alırım ucuza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 ya convert edeceksin yada pc üzerinden windows media player ile yapacaksın o işi. wmp alternatif olarak plex media server veya ps3 media server için de iyi diyorlar. araştırırsın onları kafana göre artık. mkv çalıştıramamanın sebebi de codec sorunu olabilir. bi de 1080p mkv wireless ile nasıl olur bilmiyorum ama 720p için hiç sorun olmaz ona eminim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 mkv oynatamamamın sebebi usb'ye sıgdıramamam. ntsc oldugu zaman gormuyor ps. wmp'yi goruyorum ps3'un menusunde, bi sekilde acmısım bilgisayardan mı artık nerden bilmiyorum. ama denemedim 720p oynatmayı. her halukarda hoparlor icin bi ses sitemi alacagım icin almısken bluray'li almak daha mantıklı geliyor. iphone baglantısı, optic cıkısı falan gayet guzel ozellikler. blurayli olmayan modellerle arasında da ucurum yok fiyat olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2013 valla hayırlı olsun o zaman şimdiden ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Yeni konu açmaktansa bunu güncelleyelim. Ufak salonumuza, dizi ve film izlemek için 600-700 TL bütçe ile alabileceğimiz orta karar bir ses sistemi bakıyorum. İstediğim özellikler sırasıyla aşağıda; 1- Türkçe altyazı desteği 2- 3D film oynatabilmesi 3- Ev içindeki laptop, telefon vb cihazlara wireless'dan bağlı olması; örneğin direkt bilgisayara indirdiğim bir filmi stream yaparak (altyazı ile) izleyebilmem 4- MKV ve DTS'lerde sorun çıkarmaması Piyasada çok fazla sistem ve fiyat var. Yukarıda bahsettiğim beklentileri karşılayabilecek bir cihaz bize yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 kesinlikle LG alma kesinlikle sony bdv serisi 3d bluray li 5.1 al. Şu kasası efsane olanlardan arka hapörler wifi üzerinden çalışanlardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Soundbar işinizi gormezmi,yanına mediaplayer alirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Soundbar'ı hiç araştırmadım. Fiyat/Performans olarak nasıldır acep? Sony bdv serisine bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 panasonic.com.tr SC-BTT195 teknosa.com panasonic-sc-btt195epk fiyat çok iyi dil desteği olmazsa olmaz kriterse :( türkçe dil desteği için pc den biraz uğraşmak gerek onun dışında fiyat performans ürünü (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Aşağıdaki sistem aklıma yattı. Fiyatı bütçenin üzerinde ama kendimi ikna etmenin bir yolunu bulurum :D PHILIPS HTB5570D/12 1000W WIFI 3D BLU-RAY EV SİNEMA SİSTEMİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 GreenPeace77 said: türkçe dil desteği için pc den biraz uğraşmak gerek onun dışında fiyat performans ürünü (tu) Türkçe dil desteği derken altyazılar ile ilgili mi yoksa sadece menü mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 stream ile ugrasma direk hdd'yi bagla oyle izle. stream olayı sıkıntılı ve goruntu kalitesinde kayıp illa ki oluyor. ben lg aldım memnunum. http://www.lg.com/tr/ev-sinema-sistemi/lg-BH6730S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2013 türkçe dil ve altyazı desteği için DH dekiler böyle çözüm getirmişler her film için uğraşmak sıkıntı gibi sorun olmaz halledilir dersen karar senin. forum.donanimhaber.com PANASONIC SC-BTT190EGK türkçe altyazı çözümü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar