SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 euheuhe :D[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: schaker777, 20 Kasım 2004 00:46 tarihinde demiş ki: said: schaker777, 20 Kasım 2004 00:11 tarihinde demiş ki: erol koseye gicik oldum ya adam tutturmus 10 kilo kiyma 5 kilo kofte ahuauha neysea ya biraz dusunun bu film yarisiymis tamammi 5 saat olurdu insani baymaz mi yaa istersen full aksiyon full komedi olsun 5 saat bi koltukta oturup bi filmi izlemek cogu insani bayar belkide kesmeleri iyi olmustur bende onu dedim ya ama filmde kesin bir bitis var gorduunuz gibi [spo1=izlemediyseniz bakmayin]film sonunda dunyaya donduler bitti ee 2. de ne yapcaklar bir daha goraya gidip bi dahami gelcekler sacma olur[/spo] Yo G.O.R.A lılar bu sefer dünyaya gelir :D[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
schaker777 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 gora 65534537234753 bu cuma vizyona girdi arif pilot oldu :P yada gora dunyaya carpti :P hay allam ya[signature][hline]Love is a name.. Sex is a game..so, Forget the name... Play the Game.. Saint Joseph'li ultimacılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 ne alaka şimdi :P[signature][hline][b]Ultima Online, Hayat Offline... Rüyanızın gerçekleşmesini istiyorsanız, Öncelikle uykudan uyanmanız gerekir... [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 "abi imdb'de NBA muhabbeti yapmak nedir?" bu sorunun cevabini aci aci dusunuorum, ama bi yere varamiorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Arkadaşlar Message Board'ta European films kısmına Turkish films diye bir topic açtım. (Ayriyetten NBA' e girmeyelim) bu da msj: GORA came! I watched it 2 times, it was terrific. A space film which made by famous stand-up star Cem Yılmaz seems to brake a Turkish record. Almost 8 billion people had watched the film in a week! billion kısmını biliyom olarak değiştirsek mi ? aahuauhasaauh[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 8 billion mi? Kim kolpalamis acaba?[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 milyınla karıştırmış herhalde. ama 6 sıfır atılsın, bunları da öğrenicez.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 1-GORA da sorun çıkar işte yardım mardım ayağıyla dönerler onu kurgulamak basitte bendefilmin 2.si için kesik gösterildi die düşünüom[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: armra, 20 Kasım 2004 19:40 tarihinde demiş ki: Almost 8 billion people had watched the film in a week! bari destekli sallasaymis arkadas destek olayim derken kostek olmus.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 20 Kasım 2004 21:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 İmbd de de rezil olduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 bence dvd de vercekler kesilmiş yerleri..[signature][hline]Ivalios, , Ardemaar ,, Rashune , Amanda Amakiir Amakiir -Cevherçiçeği- Heironeous'un Takipçileri "General Grevious mutfak robotudur.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Evet evet bence tüm bunlar Dvd satislari için planli yapiliyor.En azindan bana öyle geliyor[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 esekler gibi 4 5 tane farklie dition i cikan LOTR varken relatif olarak dunya - LOTR Turkiye - Gora dersek reklamcilik bakimindan cok normal[signature][hline]I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat myself when under stress I repeat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Normal canim sadece amaçlari bu bence dedim yoksa yapilmazki kardesimbööle sey demedim yani[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 en fazla 20 daika felan oluyor o kesilmis sahneler. 2,5 saat ne oyle, zaten filmin olayi komik olmak ve o sahneler kesildiyse komik degilllerdir.[signature][hline]Hepimiz away değil miyiz aslında bu hayatta... BAAL'lı patileri pmden bekliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Ya hem her filmde oluyor kesilen sahneler bu normal bir durum. Ancak bu Gorada öyle bir dile getirildiki sanki bi filmlik çekim kesilmis gibi lanse edildi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jezreel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Erol Köse Hakkında: 1- Adamın kıymayla kesin bi yarası var yakında bu konuya da değinir heralde tv lerde 2- Adam eskiden köfteciydi heralde kaç kıymaya çak köfte çıkıcağını çok iyi ezberlemiş her fırsatta belli ediyor 3- 10 kilo kıymadan 5 kilo köfte çıkmışmış tabi bunun bide baharatı felan var. Cemyılmaz Hakkında 1- Adam çeker çekmez hangi bölümleri attığı önemlimi 2- Madem filimin yarısı çalınmış filmin yarısı çalınmasa heralde 5 saat sinemada imanımız gevricekti 3- Daha filmin DVD si çıkmadı belki adam sahne arkası yapacak kestiği bölümlerden 4- Belki eski çekimler eziqti hepsini çöpe attı alla allah 5- Adam Yapmış Komedisini Gitmiş Yabancı Ülkelerde Gösteriye Sokmuş Millet Filme 2-3 Kere Gitmiş Daha Ne Olsun Başarı İşte[signature][hline]-- Neyim Var Ki Hackten Gayri -- KIST Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 tamamamını okumadım topic in ama gora çıkmadan önce logar la cem yılmaz ışınlanma odasında karşılaşıodu ilk trilerda ayrıca reklamlarda gösterildi logarın elinde kılıç bile ışıkla beni mi korkutcan fln dio du bizim halıcı logara fakat hiç benzer bi sahne göremedik filmde[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bence o dedigin sahneler sirf reklam amaçli sahnelerdi.[signature][hline]Garbin cebin-i zalimi, affetmedim seni Türküm ve düsmanim sana, kalsamda bir kisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oda olabilir tabi[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Teaser trailer denen türde, film çekilmeden veya tamamlanmadan yapılan fragmandı o. O sahneleri görmeyi ummuyordum zaten. Ancak yukarda yazılmış zaten, Beyaz'ın konuğu olduğunda şafak sezer somurtuyordu çok sahnelerim kesilmiş diye. Bi diğer detay bunun sorumlusu CY değil filmin yönetmenidir.[signature][hline]COH: AdaSu Science Balster AR/Elec.Manup. Usta Science Dark Melee/Regen Baloncu Natural Defender Force Field/Radiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chuckie Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 O ilk fragman zaten filmin çekimleri bitmeden önce sinemalarda gösterilmeye başlandı ve reklam amacı güden gelin bakın ne kadar komik espiriler ne tarzda olacak şeklinde göstermelikti aynı zamanda filmdeki espirileri çok göstermiş olsalardı filmden zevk alınmazdı zaten komedi filmi bütün espirileri bilip gitmek komik olmazdı olamazdı[signature][hline]My Fart Will Go On Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar