zebani200 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Beyler merak ettimde warsongda olup boh ta olmayan var mi? varsa niye klanda degiller. sirf turk bi klan mi bekliyolar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 golden horde var turkler tarafindan kurulmus :)[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Jadelith, 30 Kasım 2004 04:38 tarihinde demiş ki: golden horde var turkler tarafindan kurulmus :) alliance diiliz.[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 az kaldi baal tek bashina topunuzu kescek bole kasmaya devam ederse ve makina bashinda kuflenmesse 15-20 gune 60 lar karaterini ayi[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 olsun biz yine de... doveriz...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Befounder Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 gercekten kotu bir dusunce ile sormuyorum ama; issiz/hayatsiz mi?[signature][hline]There is no worse death, than the end of hope... [Golden Horde]Berke Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 alliance im ama Gaplan guildindeyim. kalabalik ortamlara gelemiyorum sessiz sakin bir kac Turk arkadas devam ediyoruz yolumuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 said: Befounder, 30 Kasım 2004 09:44 tarihinde demiş ki: gercekten kotu bir dusunce ile sormuyorum ama; issiz/hayatsiz mi? işsizim okul geçen sene bitti biterken sinava girdim 4 max 5 netle boğaziçi bilgisayar mühendisliğini kaçirdim yazsadim odtü boğaziçi kimya fizik falan girerdim ama bilg müh istiyorum bu sene gidiyorum zaten şubatta bilgisayari depoya kaldiricam şuan baba parasi dolaniyorum ortalikta iş miş yok çalişmiyorum hayatim var onun dışında senin soluduğun oksijeni soluyorum ve hayat belirtileri var işeme yemek yeme gibi , ha senin hayattan kastın gez-toz-sex ise onu tahmin edebileceğinden çook çok fazla yaptim keza antalyaliyim şimdi kendimi nadasa bıraktım şubata kadar kasıp chr ı satıp yoluma geçerim bilmem aydınlandınmı :) [Bu mesaj baaluo tarafından 30 Kasım 2004 12:34 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar