Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Türk olarak çok kullandığımız bu sözün anlamı nedir? Niye kullanırız vs. tartışalım...[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 büyük yazınca akıla local area network geliyor[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
Sacros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 başka bir dilde bizim dilimizdeki gibi argo sayılmayan bir hitap sözcüğü olduğunu duymuştum, sayın gibi bişi Sayın X yerine Lan X :D bana duyuranların yalancısıyım.[signature][hline]How to overcome destructive criticism? Just love a little more, that's all.
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 sırf "lan" değil ki olay. her cümlenin sonuna "a.. koim!" getirmek gibi birşey bu. anne babadan çevreden gelen bi alışkanlık. türkçe konuşan kişilerin arasında yetişip türkçe konuşmak gibi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 29 Kasım 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
NuKe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 oğlan'ın kısaltmasıdır. Günümüzde kabaca kullanılmaktadır.[signature][hline]I love you but, i love your butt. Warning! A nuke has been launched!
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 biri lan demişti sen kime ulan diyosun? diye kavga çıkmıştı. demek ki lan ulan'dan ulanda oğlandan geliyor heralde.[signature][hline]i love this game! tractor pulling
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hadi "be" deki be gibi bir ünlemdir "lan". çocukken nası küfür gibi gelirdi. şimdi üni. deki asistan kıvamı tutturamadığı için kız öğrencilerin yanında "sttr" çekiyor. enteresan tabi.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Valla bende çok merak ediyordum bunun anlamını.. Herkes farklı birşey söylüyor.Tam olarak yok mu şunun anlamı? :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!! Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 lan fransizcada essek anlamina geliyor diye biliyorum. en azindan hocamiz oyle demisti :)[signature][hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider..di... Buddy'nin resimlerine gider... |playingarena|Pati Pet *Kuş,tavşanlar ve balıklar için..* orc_lord in melancholy (day 75)
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 baudet yada âne fransızca eşşek ama lan nedir bilemicem :d[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
kturumtay Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Sly-One, 29 Kasım 2004 19:11 tarihinde demiş ki: hadi "be" deki be gibi bir ünlemdir "lan". çocukken nası küfür gibi gelirdi. şimdi üni. deki asistan kıvamı tutturamadığı için kız öğrencilerin yanında "sttr" çekiyor. enteresan tabi. enteresan deil ilginç
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: sheref, 29 Kasım 2004 21:10 tarihinde demiş ki: baudet yada âne fransızca eşşek ama lan nedir bilemicem :d Le boeuf okuz mu demek ti..?[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ben karşımdaki insan beni dinlemeyince çok sorguluyunca derdim hele uoda +sen şurada dursana -niye? +olm dur sen yaa -ya durmam +Ulan -ya annat niye +ya dursana lan şurada!! -duranı zksinler +YA DELİMİ EDECEN BENİ LAN!! -olm sen anlatmıyorsun niye +HIAA!! *elindeki +12 crossbowla adama ok atar mavi olduu için adam dalamaz oku yedikten sonra yumrukla devam ederek öldürür* -DELİMİ EDECEN BENİ LAN DELİMİ EDECEN ORADA DURUNCA EKRANIN DIŞINDA OLUYORSUN SONRA ADAM EVE GİRİNCE PARTYDEN MESAJ ATIYORUM VE KOŞARAK GELİYORSUN O AMA İSMİN APPROACH OLUP GÖZÜKMÜYOR ANLATTIRACAN İLLA!! +oOooOoo oOoooaOo +!önceden söylesene öküz... res wandı vardı sende resle -an corp.. *devam eder böyle*[signature][hline]MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C Kedimin resimlerine gider
Saeros Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Chemical, 29 Kasım 2004 22:02 tarihinde demiş ki: -duranı zksinleraheaehaheahe.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: orc_lord, 29 Kasım 2004 21:08 tarihinde demiş ki: lan fransizcada essek anlamina geliyor diye biliyorum. en azindan hocamiz oyle demisti :) l'âne = eşek[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ulan bildiğimiz iben demekl lan da ulanın bir harflik kısaltılmışıdır..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 peki ulan ne demek ?[signature][hline]-Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım -Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 top demek işte..[signature][hline]FRANCO FEST ULUDAĞ! Ayrıntılı bilgi burada
mikron Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 benim bildiğim ulan demek anasız babasız demek[signature][hline]www.akvadi.com Benim hakkımda ne düşünüyorsan,iki katı senin olsun.Hadis-i Şerif
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Eh anasını satıym ulan yakında "Taocu faşist satanist anarşist ipne" anlamına falan gelecek, amma dallandı budaklandı, anasız babasıza kadar geldi =)[signature][hline]Elan Realms - A tale that goes on Ealos Tsaark, Bounty Hunter of Eclipse Tahrik etmeyiniz pls
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 ulan aslında bonzy buddy demekmiş.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!
Öne çıkan mesajlar