Gogoli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Evet Arkadaşlar kendi Çapimizda Silencer Bronzx Sayesinde bir Server Açtim hergün 10 kişi Takılıyor ama Edit yapan bir Gm var yakalıyamıyorum acaba mesala bir item var o editmi kim yaratmiş nasıl olmuş ne zaman yaratilmiş veya skillerdede Ayni konu bana biraz yardimci olrsaniz Sevinirim Tşk ler Saygılar.. Not: Reklam falan yok yardimci olursaniz sayin üstatlarim Sevinirim Saygilar..
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 loglara bak bulrısun[signature][hline]CoCoCola ic Hayatı Yasa
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 logları incele.. edit komutlarını tek tek arat çıkar karşına hemen![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
Gogoli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yaa o kadar bizde biliyoruz mantıken mesala bir +15 katana var bunu kim yapti vb.. şeyleri soruyorum TheCoder Rica Etsem senden alabilirmiyim Cevabını!!
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yani diyorsunki .add i_katana bir staff çıkartınca üzerinde çıkartan staffın ismi yazsın güzel bir mantık bir yana ama nasıl yapılır bilemiyorum.[signature][hline]deviL|may|Cry
Gogoli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Gene beni kimse anlamadi ya :) biraz yazma özürlüyüm mesala Bir item yaratilmiş 1 hafta Önce mesala ingot anasini satayim log okuya okuya bitmez ki Sadece Araştiyorusun uid Aliyormusun birşey ler oluyormuş onu diyorum mesala ?
Ra_tyillustrious Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Ben biliyorum ama TheCoder den istemişsin onu bekle. Ayrica bir kişiden cevap istediğin zaman özel mesaj atıcaksın.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim Ra [Bu mesaj Ra_tyillustrious tarafından 11 Ocak 1071 12:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Gogoli, 29 Kasım 2004 16:01 tarihinde demiş ki: Gene beni kimse anlamadi ya :) biraz yazma özürlüyüm mesala Bir item yaratilmiş 1 hafta Önce mesala ingot anasini satayim log okuya okuya bitmez ki Sadece Araştiyorusun uid Aliyormusun birşey ler oluyormuş onu diyorum mesala ? Log İncelemek Seni Bıktırıyorsa O Zaman Server'ın 10 Kişiden Fazla Olduğunda Nasıl Serverını Ayakta Tutacaksın Sorusu Dilelre Destan Olur.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Gogoli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bir insan Evladi yardimi olmadi genede Saolun....
arcane Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bi masa koy bi de sandalye, masanın üstüne kağıt ve kalem sandalye yi masadan yarım metre falan uzağa koymalısın sonra gmlerden sandalyeye oturmalarını ve kağıda birşeyler yazmalarını iste sandalyeyi masaya yaklaştırmak yerine masayı sandalyeye çeken editçi gmdir zira bunu yapmak 10 kişilik serverda edit yapmakla eş değer bir olaydır.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: arcane, 29 Kasım 2004 16:35 tarihinde demiş ki: bi masa koy bi de sandalye, masanın üstüne kağıt ve kalem sandalye yi masadan yarım metre falan uzağa koymalısın sonra gmlerden sandalyeye oturmalarını ve kağıda birşeyler yazmalarını iste sandalyeyi masaya yaklaştırmak yerine masayı sandalyeye çeken editçi gmdir zira bunu yapmak 10 kişilik serverda edit yapmakla eş değer bir olaydır. öldüm ahahahah :D[signature][hline]See the sadness in their eyes.. Yıldızlar bizi aydınlatacak..
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: arcane, 29 Kasım 2004 16:35 tarihinde demiş ki: bi masa koy bi de sandalye, masanın üstüne kağıt ve kalem sandalye yi masadan yarım metre falan uzağa koymalısın sonra gmlerden sandalyeye oturmalarını ve kağıda birşeyler yazmalarını iste sandalyeyi masaya yaklaştırmak yerine masayı sandalyeye çeken editçi gmdir zira bunu yapmak 10 kişilik serverda edit yapmakla eş değer bir olaydır. koptum lol[signature][hline]*! Impossible is N0thing *
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 olay budur ;)[signature][hline]deviL|may|Cry
Lucas Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Xharloan, 29 Kasım 2004 15:56 tarihinde demiş ki: yani diyorsunki .add i_katana bir staff çıkartınca üzerinde çıkartan staffın ismi yazsın güzel bir mantık bir yana ama nasıl yapılır bilemiyorum. bu sistem exile'da kullanılıyor.bendede aynı script mevcut fakat benim buraya yayınlamam doğru olmaz.Coder kendi uygun görürse yayınlar.[signature][hline]Lucas hele bir ışıklar sönsün hele bir kapansın kapılar sular durulsun bıçak atacağım daha on iki'den kısa devre yapsın kalbim ellerim inatla dökülsün cigaraya dağlar daim büyüsün sular köpürsün sen beni ozaman gör... hele küssün meydanlar dehşetin oğlu ölsün ağır bir köpek karanlığı ve tüm mayınlar patlasın sen beni ozaman gör..
ultrAslan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 kralweb verdiğin program ile bunun ne alakası var anlamadım?
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 reklam. hani girsin de işe yarayacak birşey sansın millet üye olsun..[signature][hline]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! [Bu mesaj -DoruK- tarafından 29 Kasım 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Frasier Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Başka Bi Amacı Yokki Milletin. Herkez Reklam Yapmak İçin Bi Fırsat Arıyor. Buda Alışmadığımız Bişey Değil.[signature][hline]Uo Changing Everyday | Anatolia Coming Soon >>
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Frasier, 29 Kasım 2004 16:25 tarihinde demiş ki: said: Gogoli, 29 Kasım 2004 16:01 tarihinde demiş ki: Gene beni kimse anlamadi ya :) biraz yazma özürlüyüm mesala Bir item yaratilmiş 1 hafta Önce mesala ingot anasini satayim log okuya okuya bitmez ki Sadece Araştiyorusun uid Aliyormusun birşey ler oluyormuş onu diyorum mesala ? Log İncelemek Seni Bıktırıyorsa O Zaman Server'ın 10 Kişiden Fazla Olduğunda Nasıl Serverını Ayakta Tutacaksın Sorusu Dilelre Destan Olur. arkadaşa katılmamak işten değil...[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
ferit Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sphere.ini yi açıp F3'e bas. LOGMASK yaz. Bulduğu satırın altına LOGMASK=0x2000 yaz. Sunucuyu aç kapat. Seçmiş olduğun log klasörüne her gün bir dosya gelicek. Log filtrelendiği için sadece GM komutlarını görüceksin. Rahatlıkla olayları görüp anlayabiliyorsun neyin ne olduğunu... Buarada ilk mesajım buraya kısmetmiş 1 haftadır arama yapıyordum sürekli. Yararlı bilgi dolu bi kaynak bilgilerini paylaşan herkese teşekkürler.[signature][hline]http://www.lostworld.gen.tr Newbie Developer
Arion Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Peki loglara bakmayı geçtin, ufak bir ayrıntıyı daha sormadan geçemeyeceğim. Admin menunde verb seçeneği duruyormu?[signature][hline]Her şeyin en iyi açıklaması zamandır! (Ama bir bakıma da vakit nakittir) Amentes Msn | Msn | Arion | Picture
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Katana ve olmasını istediğin silahlara, On=@Create src.act.tag.yaratan= On=@Click if ( > 1) src.act.message src.act.message endif gibi bişey olabilir.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Korax Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 30, 2004 Info'danda yapar verb şart değilki.[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Öne çıkan mesajlar