Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi şampuan ? Neden ? Gerçekten etkili mi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hangi şampuan?
Elidor normal saçlar için

Neden?
5 yıldır annem bu şampuanı aldıgı ve memnun kaldıgımız için

Gerçekten etkilimi?
Gerçekten etkisiz.kepek varsa elidor'dan sonra kepek hala var.[signature][hline]i love this game!
tractor pulling
Mesaj tarihi:
Kerastase almayı düşünüyorum bir dahaki sefere. Kuaför cok etkili iyi filan dedi. Eczanede bulamadım. O da vichy nın şampuanlarını şiddetle tavsiye etti. bakalım deniyecem birisini.

bu arada ketoral ın cok kullanımı saçları yıpratır diye biliyorum.

Saclarım ince , ilac kullanıyorum su an saclar iyice inceliyor . Sacları fazla inceltmiycek, kesinlikle yağlandırmayacak ve temizleyecek bir şampuan biliyorsanız lütfen soyleyin heh :)
Mesaj tarihi:
Clear mentollü kullanıyorum süper bi his veriyo arkasında yazdığı gibi kullanırsan ve kepeğe karşı baya iyi...
Ya benim saçlarım ince telli ne yapcam ben bunları güçlendirmek için..[signature][hline]
Mana alassë equë inyë Turk!!!
K.S.D.M.P.A.L
Mesaj tarihi:
yumuşacık istiyosan DOVE kullan[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Mesaj tarihi:
Dove tabiki ayrıca böle bişi garbage da da açılmış galiba.[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Mesaj tarihi:
ya benim saçların arkaları kabarıyo baya bi ve kıvrılıo aynı koyun yünü gibi koca bi kafa oluorum.kabarmayı neyle azaltabilirim?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
deniyorum öyle ama sabah çok garip oluyo yaw.alışmışım bide.sabah sadece suyla ıslatıp kurutsam kabarma gene hallolmuş olur mu?[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray
And other times its hope that saves the day!!!

- Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart:
(Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare)
Mesaj tarihi:
olmaz
ben sabah yıkar çıkardım öğlene kalmaz saçlarım uzun olduğu için kabarık kabarık olurdu böyle çok çirkin bi görünümü olurdu
ama akşam yıkayp bağlayıp yatıyorum saçlarımı mis gibi oluyo sabah kalktığımda[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular

[Bu mesaj kermit_frog tarafından 29 Kasım 2004 20:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ablamların vardı
bi ara kullanmıştım
aram iyi olmadığı için onlarda ne kullanıyon lan dallama benim şampuanımı diye saklamışlardı
ama 1 kere kullandığım için bişi anlamadım da[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
Mesaj tarihi:
anam ne alirsa onu kullaniom :P saka saka pantane kullaniom sac kremlisinden[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
bende kepek deilde sedef başlangıcı var saç diplerimde..stressli ortamlarda ve Istanbul gibi nemli yerlde daha da azıtıyo bu kepekler...vitaminli doktorun verdiği şampuanı kullanıyorum...

gerçekten işe yarıyo ama..kepeğe karşı harbi çözüm...(ama ilk başlarda pek etkili değil bi haftalık kullanımdan sonra etkisi fark ediyo...bi de başka şampuan kullandınızmı arada iyice azıtıyo..)

adı: ProZine (üzerinde dev gibi B5 vitamini yazıyo...)[signature][hline]-Madem Türksün Göster Ürksün-
Mesaj tarihi:
Kafamda saç kalmasa da.... Hacı şakir sabun bir, Herbal Essences iki.
Gerçi otorite sayılamam artıkın, yakında ihaleye verip havaalanı yaptıracağım üzerine :)

Kardeşim olacak Borbag maymunu da(saçları omza kadar, nasıl kardeş bilinmez) Herbal Essences tavsiye ediyor, kepek olmuyor ve kolay taranıyormuş. Rejoice mentollü çok yakıyor dedi, bir de kışın iyice kafası üşüyormuş.[signature][hline]Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeek kulaklarıııı
Sıpaaakın kulaklarıııı eşşeeeeeek kulaklarıııııı
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 29 Kasım 2004 00:02 tarihinde demiş ki:
sonra baktım ki, blendax aqua zaten kıvırcık olan saçlarımı bonusa çeviriyor

Aynı sorun bende de var.Aslında sorun demiyeyim,bonus olmayı seviyorum! :)[signature][hline]Ben kadir...Hangi Kadir?....DELİ GADİR ÜLEAAYYYNNNN!!!

Sonsuzluğun ötesi içimizdedir!
  • Yeni Oluştur...