einsof_totor23 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 1990 ile 2002 arasında üretilmiş ve kullanılmamış Jordan ayakkabı satan bi mağaza var mı İstanbulda? Bi yardımcı olalım,elden ele uzatalım...:D[signature][hline]rüzgara karşı işeyen adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Puma ve adidasın fabrika satış mağazalarını bi araştır.. Semt olarak hatırlamıyorum ama METRO marketine yakın biyerlerde olacak![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 güneşli yi demiş, bulabilceini sanmıyorum orda.[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
teenboi Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 adidas outlet arıyosanız guneslide de war pınarbası sokak galiba.vepa sport war ikitelli sanayi bölgesinde.adidas outlet bide e5 in kenarında war.daa besiktas tarafından merter migrosa gelmeden sağda yola yakın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 böyle eski model ayakkabıları bulabileceğimiz yerler varmı istanbulda ya? mesela adidas gazelle satan bi yer bulsam her renginden alırdım.[signature][hline]i love this game! tractor pulling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 gazelle'yi türkiye'de aramak? .) adidas'ın adam gibi modeli yok bariz türkiye'de. isteticem gazelleri amerikalardan.[signature][hline]valandil ownz j0o! -emokid*- they bury me like footsteps in the snow. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2004 carrefour da gazelle vardi 2-3 ay once lacivert ama 44 ve 45 sadece[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gazelle in 43 ü oluyordu bana :P siyah ve yeşil-sarısı vardı eşşek gibi giydim yardım attım ikisinide lise yıllarımda :P eşşek kafam .[signature][hline]i love this game! tractor pulling [Bu mesaj Fistan tarafından 25 Kasım 2004 12:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 gazelle'ler adidas US'de 60$ dolar ben alıcam 2-3 tane arkadaşa getirtçem..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
anil_selam Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla gazelle ankarada var ama böyle kız mavisi :P ne renkse anlayın artık ark lar bakmış çok açık mavisi var hatta bi bayan(kibarlık bastı) ark ımda bilem var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gokkkan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya alakasız olck ama aklıma geldi okulda kıyafet kontrolu yapılıo iste...arkadas hayvan gbi air jordanı hocaya bot diye yutturmustu auhauha :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar