hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 he ya öle yaptım ck2 açtım açılışta client çıktı zaten topladım şimdi 4 kartı. sam ve bi arkadaş da da bende olmayan 4ü var hmmm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 summer sale gelsin de kartlarımı almadan level 10 a tamamlayım sonra da kartları alıp foil kovalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şimdi 8li seti yapınca badge geliyor. badge xp verio level atlıyoruz falan indirim mindirim olayı nerde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şimdi bu oaly public olunca satış olayı yalan oldu onu söyleyeyim de farketmeyenler için, satarsanız çok çok ufak rakamlara satılıyor mesela dün çıkan saykonats ilk fiyatlar 60 centi tek kart, bu sabah baktım 20 cent'E düşmüştü, 10 cente kadar yolu var. dolayısıyla satmaktan ziyade trade olayına girebilir steam lvl almak isteyenler. he tabi lvl'in de bi manası yok show off'dan başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bende mesela 2012 summer sale badge i var ki hic bisey yapmamıstım 100 xp almısım ordan 2013 summer sale in de badge i olur o da xp verse level 10 u tamamlarım gibi. kartların degeri bi sure sonra artar bu arada ilk 1 hafta 1 ayda falan hızlı kart elden cıkarma amaclı insanlar dusurecektir de sonra artar biraz dengeye gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 hamsi badge yapınca kupon geliyor rastgele. ben bi kere badge yaptım triple town %50 indirm kuponu geldi o oyunu hayatta oynamam, isteyen varsa trade'leyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ha hamsi indirim kuponu soruyormus. yanlıs anlamısım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 level 6yım bende. o zaman diğer oyunları oynayayım biraz da ck2 eksik kartları için tradeleyecek kart gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 şurda dursun ben saykonauts badge yapmak istiyorum sırf keyfine oyunun hastasıyım ha trade edecek birşey yok şimdilik. ama buluruz birşeyler. oyun olan varsa yazışalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 emoticonları steam ismimize koyabiliomyz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 neye yarıo yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 arkadaşınla konuşurken atabiliyosun işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ismin yanına koysak bare güzel olurmuş da sırf chatteyse patates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 profile yorum yaparken chat ekranında forumda işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 var bende invite isteyen olursa 1 dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 invite'ı ne yapıcan daha card olayı public oldu zati? çılgın türkler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grimnax Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 nebilim la dün geldi davettiyeler. public olduğundan haberim yokki hah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 bende içimden öle dedim ama bi bildiği vardır diye yolla diorm sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 walky sende saykonuts varsa cafe'ye gidince bi startı ver paslaşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 foil normal kartlardan bağımsız olarak mı düşüyo yoksa 4 kart hakkının yanında mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 haklara dahil foiller 2 tane düştü bana şu ana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 FTL Engi Cruiser var iki tane tradelemek isteyene veririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 dont starve cardları alınır..trade edilir.. elimdeki cardlar:dont starve 3 tane - dota 1 tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 beta iyiydi ya keşke kalsaydı biraz daha, 100 dolara gidiyodum dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar