Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Steam Trading Cards

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
şimdi bu oaly public olunca satış olayı yalan oldu onu söyleyeyim de farketmeyenler için, satarsanız çok çok ufak rakamlara satılıyor mesela dün çıkan saykonats ilk fiyatlar 60 centi tek kart, bu sabah baktım 20 cent'E düşmüştü, 10 cente kadar yolu var.

dolayısıyla satmaktan ziyade trade olayına girebilir steam lvl almak isteyenler. he tabi lvl'in de bi manası yok show off'dan başka.
Mesaj tarihi:
bende mesela 2012 summer sale badge i var ki hic bisey yapmamıstım 100 xp almısım ordan 2013 summer sale in de badge i olur o da xp verse level 10 u tamamlarım gibi.

kartların degeri bi sure sonra artar bu arada ilk 1 hafta 1 ayda falan hızlı kart elden cıkarma amaclı insanlar dusurecektir de sonra artar biraz dengeye gelir.
Mesaj tarihi:
hamsi badge yapınca kupon geliyor rastgele. ben bi kere badge yaptım triple town %50 indirm kuponu geldi o oyunu hayatta oynamam, isteyen varsa trade'leyelim.
Mesaj tarihi:
şurda dursun

ben saykonauts badge yapmak istiyorum sırf keyfine oyunun hastasıyım ha trade edecek birşey yok şimdilik. ama buluruz birşeyler. oyun olan varsa yazışalım.
  • Yeni Oluştur...