zaidral Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 içtim lafıyla gurur duymak çok saçma bence. tek yaptığın kendine zarar vermek olsa bi derece, ama hiç mi sevenin yok hiç mi başka yaşam amacın yok. kendine saygın yok mu? içmek marifet mi yani gebermek istiyosan beklemene gerek yok nasıl olsa.[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
sheref Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yaw citti anlamda alkol beni yamultan bişi değil kimini içtiği 3 kutu bira kendinden geçirir.. 183 boy ve 65 kilo olmama rağmen bana fazla bi etkisi olmuyor alkolün sadece karaciğerimden zorluk çekmek istemiyorum... topiği açtığımdan beri tam 6 bardak su içtim.. ve bugün daha fazla içmemeye kadar verdim aslında biyerde iyi oldu bu topic şimdi pek çok kişi nasıl içerim nasıl sıçarım demeye çalıştığımı sanıyor belkide.. ama amacım o değil hatta büyük harflerle yazarım gerekirse... ALKOL KÖTÜDÜR, SIGARA ÖLDÜRÜR, UYUŞTURUCU SÜRÜNDÜREREK ÖLDÜRÜ, POKER ÇOK KÖTÜ SÖNRÜRÜR bi bilgisi olan yok mu xx mL alkol alındığında xx mL su içilmelidir diye..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük| |Lominadze|News|Blog| |Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bildiğim kadarıyla karaciğerle suyun bi alakası yok...bu böbrek diilki su içtiğinde temizlensin..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Lothrodel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 valla benimde imkanım olsa hergün içerim gerçi yazın hergün içiyorumda şimdi dershane fln zor oluyo ama acısını haftasonları çıkarıyorum ;)[signature][hline]In Flames We Trust
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Bence sen bu kadar içmeyı bırak bıraz baska seylerle ılgılen mesela ben sıgarayı 2. kez bırakmadan once strss topu almıstım :)[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Kardeş söylediğim gibi.. suyla bi alakası yok![signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!!
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 yani boşuna WC ile odan arasında yol yaparsın... su böbrekle ilgili nerden duydun bilmiyom ama karaciğerle bi alakası neyim yok... :yapma: şeref yazık..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız...
Natural Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bira içerceğine su içiodur arakdaş,mantıklı tab,...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki: Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
Öne çıkan mesajlar