Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok mühim sorun

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
içtim lafıyla gurur duymak çok saçma bence. tek yaptığın kendine zarar vermek olsa bi derece, ama hiç mi sevenin yok hiç mi başka yaşam amacın yok. kendine saygın yok mu? içmek marifet mi yani gebermek istiyosan beklemene gerek yok nasıl olsa.[signature][hline]SPS'e 1 Math'a 2 NS'e 3...
Mesaj tarihi:
yaw citti anlamda alkol beni yamultan bişi değil kimini içtiği 3 kutu bira kendinden geçirir..

183 boy ve 65 kilo olmama rağmen bana fazla bi etkisi olmuyor alkolün sadece karaciğerimden zorluk çekmek istemiyorum...

topiği açtığımdan beri tam 6 bardak su içtim.. ve bugün daha fazla içmemeye kadar verdim aslında biyerde iyi oldu bu topic şimdi pek çok kişi nasıl içerim nasıl sıçarım demeye çalıştığımı sanıyor belkide..

ama amacım o değil hatta büyük harflerle yazarım gerekirse...

ALKOL KÖTÜDÜR, SIGARA ÖLDÜRÜR, UYUŞTURUCU SÜRÜNDÜREREK ÖLDÜRÜ, POKER ÇOK KÖTÜ SÖNRÜRÜR

bi bilgisi olan yok mu xx mL alkol alındığında xx mL su içilmelidir diye..[signature][hline]|GBmod.|PAmod.|MEresimos|Pati Sözlük|
|Lominadze|News|Blog|
|Mail|MSN [email protected]|icq:2135528|
Mesaj tarihi:
Bildiğim kadarıyla karaciğerle suyun bi alakası yok...bu böbrek diilki su içtiğinde temizlensin..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
valla benimde imkanım olsa hergün içerim gerçi yazın hergün içiyorumda şimdi dershane fln zor oluyo ama acısını haftasonları çıkarıyorum ;)[signature][hline]In Flames We Trust
Mesaj tarihi:
Bence sen bu kadar içmeyı bırak bıraz baska seylerle ılgılen mesela ben sıgarayı 2. kez bırakmadan once strss topu almıstım :)[signature][hline]Onen-i Estel Edain
ü Chebin Estel Anim
Mesaj tarihi:
yani boşuna WC ile odan arasında yol yaparsın...
su böbrekle ilgili nerden duydun bilmiyom ama karaciğerle bi alakası neyim yok...

:yapma: şeref yazık..[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
bira içerceğine su içiodur arakdaş,mantıklı tab,...[signature][hline]Alexi_Septimus, 28 Eylül 2004 19:30 tarihinde demiş ki:
Tanrıya diyalektik materyalizm'i anlatmak lazım
  • Yeni Oluştur...