Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 bu senin niye canını sıkıyor peki? hah fixed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Ayrıca ben gayet niye ilginç geldiğini sordum, cevabını alınca da ona yorum yaptım. Ama hala saçma buluyorum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 demokrasi, özgürlük filan diyenler bana açıklasın neden üniversitede alkol alamadığımı. işinize gelene yasak, gerisine tam gaz özgürlük. olmuyor böyle burası müslüman ülke bla bla bir şeyler diyin ama özgürlük demeyin şuna. özgürlük tek taraflı olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 sanane çeto reis, isteyen istediği gibi kutluyor mu, eğleniyor mu ne yapıyorsa. sal abi az biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Hadi bakalım kapattık arkadaşlar. Absolut said: Son 2 sayfa sonra kilitliyorum topiği. Manasız bir tartışmaya döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar