Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ADSL'de aşırı yavaşlık(yardım)

Grom

Öne çıkan mesajlar

Benim 128 lik adsl bağlantım var. Ve internete girmek için modem i kurduktan sonra(modem onixon) gelen dial-up ppp connection a basıyorum ve bağlanıyor. Ama internetten dosya indirme hızım aşırı düşük(bazen 1 kb bazen 5 kboluyo ama 128 lik adsl ile 5 bile çok yavaş). Ve en önemli sorunda bağlantıyı kurduktan sonra bağlantı otomatik olarak kesiliyor ve tekrar bağlanmam gerekiyor.[signature][hline]It Is A Good Day To Die
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
adsl de yükleme sırasında değilde internette gezerken yawaşlık oluo bazen msn kopuo ve sitelere bağlanamaz oluo ethernetten soktum modemi önceden usbydi acaba ondan mı ama link işığı yanıo oluo bi yardım lütfen ???[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit

Nascantes morimur,finisque ab orgine

Uzaylıda olsa,insan insandır...
Sosyal ağlarda paylaş

ya bu gün dsl çok yavaş nedendir acep ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

zaten soğuk havada elektirik akımı yavaşlamaz hızlanır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Grandmaster zgrw
Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu

[Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bir saniye. 128 ADSL ler kalktı 256 olmuştur da. Şöyle bir durum var. Dial-Up connection la ADSL in alakası var mı? Benim bildiğim ADSL connection dial-up la sağlanmaz. Nasıl oluyor da sen bu tip bir metod kullanıyorsun. Dial-Up tan bağlanıyor olmayasın?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE!
Ne kadar gereksiz bir olay :)
Sosyal ağlarda paylaş

adsl dial up bir bağlantı, sadece çoğu modem o dial up işlemini otomatik olarak ilk seferde yapabiliyor.

elektriğin soğukda daha hızlı olması diyil, bakır kabloların yapıları itibari ile hava soğuduğunda iletkenlik özelliklerini azaltması sorun.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in
Sosyal ağlarda paylaş

2 gün 7 saattir makina açık eğer bi problem olmazsa yarın 6-7ye kadar açık olcak bana pek problemli gelmedi internet forgotten (1.2gb), ringu (700mb), national treasure(1.2gb), bir kaç album(200mb), birazda video klip (150mb), bridget jones 2(400mb ını) indirdim belki sizin ayarlarınızda problem olabilir valla 256k adsl ile vızır vızır dl yapiyorum
Sosyal ağlarda paylaş

adsl de bende sorun yaşıyorum bazen çok sık kopuyo yada koptumu bağlanmıyo ama haftasnu çok iyi bi performans aldım yani...belki telekomdan kaynaklanıyo olabilir...[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Sosyal ağlarda paylaş

O bağlantı kesilme sorunu bende de vardı makinede xp kurulduğunda gelen windows messengerın bir açığından faydalanarak daha ilk adsl bağlantısında gelen bir viris yapıyor. windows messengerı msconfigden kaldır ve dosyalarının adlarını değiştir daha sonra adctrl mi ne öyle birşey göreceksin registry windows runda onu temizle vs. vs. sonra messenger 6.2 yi kur avg ad-aware çalıştır düzelmesi lazım[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
slayer__, 26 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki:
2 gün 7 saattir makina açık eğer bi problem olmazsa yarın 6-7ye kadar açık olcak bana pek problemli gelmedi internet forgotten (1.2gb), ringu (700mb), national treasure(1.2gb), bir kaç album(200mb), birazda video klip (150mb), bridget jones 2(400mb ını) indirdim belki sizin ayarlarınızda problem olabilir valla 256k adsl ile vızır vızır dl yapiyorum

bişiy sorcam 256 k ile dl hızın ne bende benimkinin yawaş olduunu sanıyorum şimdiye kadar daha 30k yı görmedi normal mi ben bunu alırken telekomcu 170-190 k kullanabileceiimi sülemişti! bize yalan mı süledi acep?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...