Grom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Benim 128 lik adsl bağlantım var. Ve internete girmek için modem i kurduktan sonra(modem onixon) gelen dial-up ppp connection a basıyorum ve bağlanıyor. Ama internetten dosya indirme hızım aşırı düşük(bazen 1 kb bazen 5 kboluyo ama 128 lik adsl ile 5 bile çok yavaş). Ve en önemli sorunda bağlantıyı kurduktan sonra bağlantı otomatik olarak kesiliyor ve tekrar bağlanmam gerekiyor.[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Yazının bir yeri yanlış olmuş: Bağlantıyı kurduktan sonra bağlantı kesiliyor demişim. Orası şöyle olucak: Bağlantıyı kurduktan 5 dk sonra bağlantı otomatik olarak kesiliyor[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 128Kbps Cable ile 14Kbps'lik Download yapıyorum şahsen. Hatta yarın 256Kbps'ye yükseltmeyi düşünüyorum. Seninkisi çok ilginç geldi.ADSL'i resetlemeyi düşündün mü?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member UO Data Center | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grom Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Reset lemek nasıl olucak? USB kablosunu çıkarıp takmakla mı oluyor yoksa başka bir şekilde mi?[signature][hline]It Is A Good Day To Die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 modemi fisten tak cikar olur belki[signature][hline]ErnestRulazz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2004 bence modemden,zoom x5 var babalar gibi valla,bilgisayarı actıgımda netteyim,bence modemi değiştir,usb büyük ihtimal,sen ethernet li al[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Modem ayarlarin yanlış buyuk ihtimalle . Al eline kullanıcı el kitabını ayarlar kısmını aç ona gore ayarla modemini . Bi de Ethernet - Usb ile alakası yok bunun . USB kullanıyorum ve hiçbir problemim yok hızla ilgili olarak .[signature][hline]MaXi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2004 bende 256k adsl var usb ile bağlıyım 30 civarı dl yapıyorum onla alakası yok.[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 adsl de yükleme sırasında değilde internette gezerken yawaşlık oluo bazen msn kopuo ve sitelere bağlanamaz oluo ethernetten soktum modemi önceden usbydi acaba ondan mı ama link işığı yanıo oluo bi yardım lütfen ???[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 ya bu gün dsl çok yavaş nedendir acep ?[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 benim bağlantımda da aşırı bir yavaşlama var, google'a ping attığımda yarı yarıya loss alıyorum. hava sıcaklığı bakır kablo gibi bir denklem geçiyor aklımdan ama bu kadar da fazla etkilememesi lazım teorik olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 zaten soğuk havada elektirik akımı yavaşlamaz hızlanır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Bir saniye. 128 ADSL ler kalktı 256 olmuştur da. Şöyle bir durum var. Dial-Up connection la ADSL in alakası var mı? Benim bildiğim ADSL connection dial-up la sağlanmaz. Nasıl oluyor da sen bu tip bir metod kullanıyorsun. Dial-Up tan bağlanıyor olmayasın?[signature][hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Ne kadar gereksiz bir olay :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syh Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 adsl dial up bir bağlantı, sadece çoğu modem o dial up işlemini otomatik olarak ilk seferde yapabiliyor. elektriğin soğukda daha hızlı olması diyil, bakır kabloların yapıları itibari ile hava soğuduğunda iletkenlik özelliklerini azaltması sorun.[signature][hline]there is nothing in this world worth to believe in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 2 gün 7 saattir makina açık eğer bi problem olmazsa yarın 6-7ye kadar açık olcak bana pek problemli gelmedi internet forgotten (1.2gb), ringu (700mb), national treasure(1.2gb), bir kaç album(200mb), birazda video klip (150mb), bridget jones 2(400mb ını) indirdim belki sizin ayarlarınızda problem olabilir valla 256k adsl ile vızır vızır dl yapiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apprentice Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2004 bu gun adsl çok yavaş bi çlşma fln mı vardır acep download yapılmıo basınca page cannot... dio[signature][hline]E.vil N.ever D.ies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 adsl de bende sorun yaşıyorum bazen çok sık kopuyo yada koptumu bağlanmıyo ama haftasnu çok iyi bi performans aldım yani...belki telekomdan kaynaklanıyo olabilir...[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 O bağlantı kesilme sorunu bende de vardı makinede xp kurulduğunda gelen windows messengerın bir açığından faydalanarak daha ilk adsl bağlantısında gelen bir viris yapıyor. windows messengerı msconfigden kaldır ve dosyalarının adlarını değiştir daha sonra adctrl mi ne öyle birşey göreceksin registry windows runda onu temizle vs. vs. sonra messenger 6.2 yi kur avg ad-aware çalıştır düzelmesi lazım[signature][hline][b]Türkçe konuş, Türk ol. Biz seni bu şekilde daha fazla önemseriz. İngilizce birşeyler yazdığımızda o kadar komik görünüyoruz ki! Bunun farkında olup güzel dilimize sahip çıkalım. Ne olursa olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
http Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: slayer__, 26 Kasım 2004 21:57 tarihinde demiş ki: 2 gün 7 saattir makina açık eğer bi problem olmazsa yarın 6-7ye kadar açık olcak bana pek problemli gelmedi internet forgotten (1.2gb), ringu (700mb), national treasure(1.2gb), bir kaç album(200mb), birazda video klip (150mb), bridget jones 2(400mb ını) indirdim belki sizin ayarlarınızda problem olabilir valla 256k adsl ile vızır vızır dl yapiyorum bişiy sorcam 256 k ile dl hızın ne bende benimkinin yawaş olduunu sanıyorum şimdiye kadar daha 30k yı görmedi normal mi ben bunu alırken telekomcu 170-190 k kullanabileceiimi sülemişti! bize yalan mı süledi acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 256 ile 30k gecemessin zaten. yalan 170 190lar vs. son 2 gündür benim 256 da 10k üzerine cıkamıyor indirmem gereken birsürü şey var üstelik. god damn[signature][hline]my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 slayer__ ne program kullaniosun ?[signature][hline]à Paris jusqu'a 18 decembre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Evet sinyal seviyelerinde bişi var. Hızlar düştü. Tamda havanın soğumasına denk geldi. Belkide soğuk yaramıodur. ADSL hatlara :D Yada telekom artan dsl talebini karşılayacak bant genişliğine çıkamadı. Yurt dışı çıkışları az geliyor olabilir.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 iki kere gitmis[signature][hline]john the insane fork. [Bu mesaj lord_elvyn tarafından 29 Kasım 2004 21:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 res: software support silinecek aygit yoneticisinden kaldircan modemi usb fisleri sokecen sonra software support sonra modemi tanit res at sonra pcye tamam.[signature][hline]john the insane fork. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar