Felix Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Nedir bunlardan çektiğim ya 30dk da ir norton uyarı veriyo bazen "netbus trojan horse" bazen "wincrash trojan horse" atack, bunlar pcme neden gelir ya bokmu var benim pc de bide ip leride bende cıkıyo verim hemen sizde onnara atack yapın :-P 206.204.51.132 -- 85.96.78.182 suanki kendi ip mi değiştirme imkanım varmı? bi proxy diye bişe varmıs nedir nediildir bu?[signature][hline][b]GM'lere kalmamış bu yalan Britannia, Sanada kalmaz hiç uğraşma.. [Bu mesaj Morlock tarafından 28 Kasım 2004 21:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya benimde nortonun 1 aylık süresi bitti...tam sürüm lazım virüs ve trojan girerse harbi sıyırırım tam sürüm norton linki verirmisiniz hangi siteye baksam 1 aylık ????[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 valla bi aylık panda 2005 kullanın at gibi program hherşeyi buluyoe cok etkılı ve hızlı bır program[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ilk defa duydum panda 2005 mi link verebilirmisin?[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Mandooo, 28 Kasım 2004 22:47 tarihinde demiş ki: ilk defa duydum panda 2005 mi link verebilirmisin? http://shareware.pandasoftware.com/shareware/titan5shuk.exe[signature][hline]'' 3. Dünya savaşında ne olacağını bilmem ama 4. Dünya savaşı taş ve sopalarla olcağı kesin'' Albert Einstein *'Amcamız'* Mail Adresim Ben kimmiyim Ahanda Gör Aha bak bu da Css ateş ederek yaptığım amblem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Win Firewall kullan.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 www.free-av.com piyasadaki norton + panda +mcafee hepsinden iyi[signature][hline]isimler değişsede , kahpeliktir baki kalan .... [Bu mesaj hired_gun tarafından 29 Kasım 2004 12:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Felix Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 O adresten antivir diye bişe indirdim , Şimdi tarıyo falan umarım işe yarar :-) Buda dilülit diye sesler cıkarıyo kasadan , yok silinememiş fln yazıyo ne anladım bundan Bide TR/Drop.Dialers.1 yazıyo valla dial fln ne alaka? [Bu mesaj Morlock tarafından 29 Kasım 2004 21:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar