Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Selamlar, sunucumda bir exe çalışıyor (oyun sunucusu) ve herifin birisi oyun içinde clientdan komutlarla fena şekilde saniyede yüzlerce paket göndererek exe'nin kapanmasına yol açıyor. Tabi oyunuda kapatıyor ayrı mevzu. Şimdi sormak istediğim, Tek bir exe'ye gelen paketleri takip edip hangi ipden ve hangi opcode'un gönderildiğini bulmak mümkün mü? Yada bunu manuel ben yaparım, paket geliminide kapatırım diyen arkadaşa emeğinin karşılığını fazla fazla vermeye razıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Peerblock +log incelemesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Log incelemesi dediğin nedir ? Sql, firewall logları falan aklıma gelen bütün loglara baktım ancak hiçbirşey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Wireshark ile adamı yakaladım ama tamamen şans ederi öyle deniyodum =) Bunun bir anlamı varsa açıklayabilir mi birisi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nazca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 IP sana ait değilse artık mahkemeye verebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Abi mahkemeyle falan uğraşana kadar benim istediğim bu adamın gönderdiği paketi bulup, açığı kapatmak. Ama bu paket, exe, zart, zurt işlerinden zerre kadar anlamadığım için mal mal bakıyorum öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Olm bu ne lan bize de ogretin biz de korunalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 tek tek ip banlemek ile uğraşmak mantıksız. adam ip değiştirip farklı ip ile aynı şeyi yaparsa patlarsın yine. sonu yok işin. başka çözüm lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2013 Bu işte bana yardım edebilecek birileri varsa anlayan (takip edip, açığı bulup kapatabilecek birisi) helalinden 1000TL vereceğim vallahi. İlgilenen varsa ulaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Nazca said: IP sana ait değilse artık mahkemeye verebilirsin. HAha mahkemeyemi parasına yazık :) beni 8 kere mahkemeye verdiler hepsinden beraat ettim. Elinizde delil sağlam ve yeterli olmadığı sürece kesinlikle mahkemeye başvurmayın üzülürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2013 Oyunun adı ne peki? Belki bilinen bi exploit vardır, illa ki bi patch'i bir şeyi vardır yani. Dünya üzerindeki tüm o oyunun sunucuları o açıkla çalışıyor olmamalı değil mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar