Darkdaemo Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaslar bilmiyorum henuz bir us pve serverinda guild kuruldumu ama benim Gilneas'da (East coast server) LVL 18 Rogue'um var ve vir turk guild kurmak istyorum. Ilgileneler varsa lutfen benimle oyun icinde irtibata gecsinler. Oyun ici nick "Evanianis".[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 hatırladıım kadarıyla daha once pve serverınde oynıcaklar sorulmustu fazla kısı oynamıodu valla 5 kısı fln vardı buır guıld kurmak ıcın kac kısı lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 butun turkler us de Warsong serverinda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 orası pwp yalnız arkadas pve dıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar