Archie_81 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 varmı fikri olan.sitelerde orda burda gezdim baya ama.ne biliyim.resident evil outbreak, larry, myst falan filan var.yardımcı olabilirseniz sevinirim.
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 silent hill serisini ps2 de oynadım,baya iyidir,ama oynamıssındır zaten,yoksa?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity...
Archie_81 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 silent hill hariç :) evet oynadım
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ico yu tavsiye ederim. Tam olarak adventure denebilirmi bilmiyorum ama. Oyun biraz eski oldugu için grafikler ve sesler çok iyi degil ama oynanabilirligi bu eksilerini kapatiyor.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is.
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ico demeyın ya.Icım bır garıp oluyor su oyunda.Gercekten yerı ayrıdır.Super oyundu.
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Adventure değil ama sürükleyici: FF.... Hay Yüce Shuffle! Sen nelere kadirsin be.. Tam FFX yazıcaktım ki, winampte FFX'in intro'su çalmaya başladı. (Valla :)) Off ki off çekilin lan bitiricem artık. röarg! (Overlord çalsa daha çok gaza gelirdim :-P) Edit: Hay allam Overlord nedir be? SC bölümünden çıkınca böyle oldu, Otherworld diyecektim :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 19 Kasım 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir]
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 resident evil outbreak ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak?
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 re : code veronica veya outbreak oynayabilirsin ps 2 de tam anlamiyla adventure yok bildigim kadariyla hep action/adventure turu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Metal gear solid boşver gerisini[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 PS'de adventure var mı ki?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas-
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 alin size son 2 gun icinde aldigim bi kaç oyun Gta: san andreas ( bunu alali oldu baya ama ) jak -3- Shin Megami Tensei: Nocturne Metal Gear Solid 3: Snake Eater Shadow Hart: Covenant Silent Hill 4 Star Ocean: Till Of The End Of Time Prince Of Persia 2: Warrior Within[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 29 Kasım 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar