Archie_81 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 varmı fikri olan.sitelerde orda burda gezdim baya ama.ne biliyim.resident evil outbreak, larry, myst falan filan var.yardımcı olabilirseniz sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 silent hill serisini ps2 de oynadım,baya iyidir,ama oynamıssındır zaten,yoksa?[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archie_81 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 silent hill hariç :) evet oynadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Ico yu tavsiye ederim. Tam olarak adventure denebilirmi bilmiyorum ama. Oyun biraz eski oldugu için grafikler ve sesler çok iyi degil ama oynanabilirligi bu eksilerini kapatiyor.[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perkins Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Ico demeyın ya.Icım bır garıp oluyor su oyunda.Gercekten yerı ayrıdır.Super oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2004 Adventure değil ama sürükleyici: FF.... Hay Yüce Shuffle! Sen nelere kadirsin be.. Tam FFX yazıcaktım ki, winampte FFX'in intro'su çalmaya başladı. (Valla :)) Off ki off çekilin lan bitiricem artık. röarg! (Overlord çalsa daha çok gaza gelirdim :-P) Edit: Hay allam Overlord nedir be? SC bölümünden çıkınca böyle oldu, Otherworld diyecektim :)[signature][hline]Ee nolcak şimdi? [Bu mesaj Eraq tarafından 19 Kasım 2004 02:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 resident evil outbreak ..[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan lord_elvyn, 14 Ekim 2004 20:24 tarihinde demiş ki: ya bu adam ne zaman banlanacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 re : code veronica veya outbreak oynayabilirsin ps 2 de tam anlamiyla adventure yok bildigim kadariyla hep action/adventure turu[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Metal gear solid boşver gerisini[signature][hline]puô comprare il sesso ma non l'amore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2004 PS'de adventure var mı ki?[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 alin size son 2 gun icinde aldigim bi kaç oyun Gta: san andreas ( bunu alali oldu baya ama ) jak -3- Shin Megami Tensei: Nocturne Metal Gear Solid 3: Snake Eater Shadow Hart: Covenant Silent Hill 4 Star Ocean: Till Of The End Of Time Prince Of Persia 2: Warrior Within[signature][hline]|Gotham Radio Winamp| [FinalFantasy-TR] [Bu mesaj BlacKDagger tarafından 29 Kasım 2004 16:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar