mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Yok o kadarda degil, 2-3 lvl 60'in oldugu account 300-400'den asagi gitmez.. Kim bilir, ebay'cilar psikopat insanlar olduklari icin hic tahmin etmeyeceginiz rakamlarada gidebilir.. 800 gibi..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ben asil bunlara para veren insanlari anlamiyorum..[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 başkası bir şey bulucak cıkıcak ebn bunu satıyorum dıcek alan ne akla hizmet alır anlamıyorum yanı sen özürlümüsünde kas sende bul[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Bu işi ciddiye almıyorsunuz sanırım.. Sırf mmorpg oyunlar üzerinden tomarla para kazanan insanlar var. Adamların işleri bu.. Sabahtan akşama kadar oynuyorlar ve haftada bir char satıyorlar.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Delyyyy, 28 Kasım 2004 11:23 tarihinde demiş ki: Gnomelar Gnome Mage level 60-1 Gnome Mage level 60-2 Gnome Mage level 60-3 Humanlar Human Mage level 60-1 Human Mage level 60-2 Human Mage level 60-3 gayet guzel level 60 olmuslar 1 haftada hatta 6 gunde valla nasıl oynuyorlarsa siz dusunun Abi ben buna ınanamıyorum bu kadarmı basit lan 60 olmak 1 haftada 60 yuh bu olay soguttu benı -,-[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: sQu, 28 Kasım 2004 13:45 tarihinde demiş ki: noil benim demek istediğim eğer mmorpglerden okadar para kazanılsa biz zengil olurduk. Tama swg zamaninda kısa bi dönem biraz para kazanmış olabilirsin, ama bu her mmorpgden para kazanabilirsin anlamina gelmiyo. Hele ki senin bu düz mantık ile "nası en kısa sürede 1 gold toplarim" hiç bi mmorpgde para kazanamaman lazim ama swg dünyadaki tüm alakasız insanların bile oynadığı bi oyundu o yüzden oldu böyle şeyler. WoW da olmayacak mı okadar insan derseniz daha bile fazlası olacak ama blizzard baya bi güzel önlemiş satiş olaylarını. Anca çok ucuz fiyatlara karakter satilirsa alinir, mesela 150-200$a içinde 2-3 tane lvl60 char olan acc ler açarsaniz oyuna yeni başlayacak olanlar alır anca ben de zaten her mmorpg'den para kazanılır çatır çutur tarzında bir laf söylemedim, çok iddialı konuşmuşsun o kadar para kazanılamaz demişsin sana ispatıyla cevabını verdim, farkındaysan ben bu warcraftın iliğini sömürücem zuhahaha şeklinde girmiyorum olaya, önceden küçük bir araştırmayla sömürülür mü sömürülemez diye bakıyorum, ben de biliyorum her mmorpg'den para kazanılmadığını allam yaa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Günde 15 saat oynuyor bu insanlar. 6 gün oynamış olsalar = 90 saat eder. Sen günde 2 saat oynasan ortalama (hafta sonu çok, hafta içi az gibi) 45 güne tekabül eder. Şimdi şu şekilde çevir: İnsancıl bir oynama ile 45 günde lvl 60 olabiliyorsun. Ee ne var bunda? :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ne kadar sürer bilmiyorum ama sonuçta zaten kısa bir süre sonra ortalık level 60 dolacak. orta halli bir oyuncu bir kaç ay sonra level 60 olur tahminimce. acele etmenin bir anlamı da yok. asıl 1 haftada level 60 olsam oyundan soğurdum. niye öldüreyim ki zevkimi? yavaş yavaş, geze geze zevkle oynamak varken level kasamam valla. zevk meselesi tabii. ama powerplayer da beni oyundan soğutamaz. level fark zaten kalmayacak, item farkı da olsun sorun değil. zamanla gezerken item bulmanın zevki başka, gece gündüz kasarak item bulmanın zevki başka. ben "kasmamayı" tercih edenlerdenim. "kasanlar" da beni ilgilendirmiyor.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ya tamam beta oynamıs adamlar ılk 1-2 haftada zaten sıvrılcekte yanı yuh oldum lvl 60 bunlar ultra psiko[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oyuna aylik odedigin para internet parasi makina basinda oturdugun sure zarfinda vucudundaki bilimum organlarin etkilenmesi bunlarin doguracagi tedavi masraflari bunlari cikardiginda bi kebabcida gidip kebap yersen otur sukret. Ha oyunlardan deli gibi para kazananlar yokmu var ama siz kazanmiyorsunuzdur deli gibi bundan eminim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: Dethatt, 28 Kasım 2004 19:52 tarihinde demiş ki: oyuna aylik odedigin para internet parasi makina basinda oturdugun sure zarfinda vucudundaki bilimum organlarin etkilenmesi bunlarin doguracagi tedavi masraflari bunlari cikardiginda bi kebabcida gidip kebap yersen otur sukret. Ha oyunlardan deli gibi para kazananlar yokmu var ama siz kazanmiyorsunuzdur deli gibi bundan eminim :) uyu çocuğum, rüyanda beni gör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s1eger Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 swgden ben de para kazandım ama wow'da o kadar para döneceğini sanmıyorum. belki hero classlar gelir de yapması çok zor olur, o zaman onlar sağlam para edebilir. ayrıca mmolardan para kazanmak güzel bişey tabi ama bir yere kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acgur Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 bir takım insanlar bot kullanarak oynamadan lvl artırabiliyorlar. Hatta bu teknikleri öğreten klavuzlar bile satılıyor ebayde. Dolayısıyla lvl atlamak, eğer işin bu yönüyle ilgilenecekseniz çok kolay.[signature][hline]Bu sadece bir oyun değil... Ferunna - NE - Hunter - Lvl 18 - Test 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Lvl kasmak konusunda hic iyi degilimdir, sanirim sizleri en arkadan ben izleyecegim :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Pazarda limon satmak yada bi insaatta isci olarak çalismak, exp grindlemekten daha kolay geliyor. :p[signature][hline]The future isn't sacred, but its speaker is. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 kazanirsiniz kazanamazsiniz demedikte gorursun belli bi yasa gelince o kazandigin paralar nerelerinden cikiyo ha kimisi var mal mulk ediniyor adam akilli bu islerden ama onlar cok farki swg den ozellikle bu derece para kazanamazsiniz kesinlikle. sonucta pek bi kar iniz olmuyo nun yerine git calis hem bir is ogrenirsin hem para kazanirsin vs vs. neyse noil arkadasim ben uyuyorum sen kazan paralarini gel anlat buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 altin burda göt bezi satacaksan chr yapip sat bi chr yapman 3 hafta - 1 ay alir (itemlarida guzel olacak) suan bilemiyorum ama tahmini 200-250 $ dan da gider oyle 800 falan sıkı$ bir chr in 800$ etmesi icin 5-6 aylik emek olmasi lazim wow da 1 ayda engec ay 10 günde herkez yapar lvl60 chr [Bu mesaj baaluo tarafından 29 Kasım 2004 01:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Mmorpg'den para kazınılırmı? Tabiki kazanılır hemde deliler gibi becerebılırsen. Bliz bu hatayı bır kez yaptı, ve fark ettiki, kendı kazanabılecekken manyak oyuncular yuzuden karları düştü. Ve bliz aynı hatayı ıkıncı kez yapmaz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 heheh aksine ne kadar buyuk bir market olursa blizzin isine gelir. zormuydu diabloda dupleri killari yunleri temizlemek? e market ne kdar buyuk olursa oyuncu kitlesi buyur.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Dethatt, 29 Kasım 2004 00:47 tarihinde demiş ki: kazanirsiniz kazanamazsiniz demedikte gorursun belli bi yasa gelince o kazandigin paralar nerelerinden cikiyo ha kimisi var mal mulk ediniyor adam akilli bu islerden ama onlar cok farki swg den ozellikle bu derece para kazanamazsiniz kesinlikle. sonucta pek bi kar iniz olmuyo nun yerine git calis hem bir is ogrenirsin hem para kazanirsin vs vs. neyse noil arkadasim ben uyuyorum sen kazan paralarini gel anlat buralarda :) bak bak bi de bana akıl veriyor yavrucum ben swg işini yazın yaptım, bi de bana git çalış diyor, ben itü'de okuyorum anam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 ya arkadaslar kusra bakmayin da paypal den bişiy satsaniz bile şu an onu tr de direk paraya ceviremiyoduk diye biliyodum?yoksa yanlış mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Bloodscalp, 29 Kasım 2004 15:50 tarihinde demiş ki: ya arkadaslar kusra bakmayin da paypal den bişiy satsaniz bile şu an onu tr de direk paraya ceviremiyoduk diye biliyodum?yoksa yanlış mı aracılar var komisyonla bu işi yapan, ya da swift yoluyla alıyosun paranı veya western union Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 oke anladim iş yapcagimdan değil de meraktan sordum belki bi gun 2. el bişiler sataris...gerci western union vs de baya komisyon aliyo bildigim kadariyla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 bi de bu işler genelde us serverlarinda daha iyi oluyor...ebay sonucta us tekilerin oynadigi yer ebay.co.uk gibi siteler pek ragbet gormuyo ya da eu da oynicaksaniz almanlar serverlarindaki charlar değerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 said: Bloodscalp, 29 Kasım 2004 16:00 tarihinde demiş ki: bi de bu işler genelde us serverlarinda daha iyi oluyor...ebay sonucta us tekilerin oynadigi yer ebay.co.uk gibi siteler pek ragbet gormuyo ya da eu da oynicaksaniz almanlar serverlarindaki charlar değerli ebay.de midir nedir iste almanların yeri 50$a giden swg kredileri orda 100$a gidiyodu, adamlar ya ingilizce bilmiyorlar ya da mallar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar