spawn77 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: noil, 28 Kasım 2004 01:27 tarihinde demiş ki: said: Lind3r0th, 28 Kasım 2004 01:25 tarihinde demiş ki: said: noil, 28 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki: wow'dan daha kolay para kazanmak varken neden swg kasayım ki? ben oyundan para kazananları severim =) Ben sevmem şahsen oyunun özünü anlayamıyorsunuz para kazanmanın daha bir cok yolu var tasarım işiyle ugras daha iyi para var bak onda yav bak tasarım işi için altyapı gerekir burda kolayca yolunu öğrendikten sonra babalar gibi para kazanıyosun, ayrıca özünü anlayamıyorsunuz demişsin, ben zaten bu tarz çok oyunculu rol yapma oyunlarını sevmiyorum, sadece para kaynağı olarak görüyorum Sadece LOL[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Walla mmorpg'ler gerçekten iyi kazanç kapısı..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Cico, 28 Kasım 2004 01:46 tarihinde demiş ki: Ne kadar aylık gelırın :P mayıs-haziran zamanında aylık gelirim 2400$dı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 oghe 1 ayda aldıgın mıktarmı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Cico, 28 Kasım 2004 01:51 tarihinde demiş ki: oghe 1 ayda aldıgın mıktarmı bu zuahaah noldu şaşırdın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 BIlgının basından kalkmıyosun heralde o bır ay boyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 noil param yok bana wow alsana siteyi filan verim preorder et 2dk bende sana oyunda yardım ederım :P[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ahga çapulcular :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Cico, 28 Kasım 2004 01:52 tarihinde demiş ki: BIlgının basından kalkmıyosun heralde o bır ay boyunca hesap şu şekilde ciğerim, 10$*8saat*30 gün=2400$saatgün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 eee öle daha abi adam 2400$ kazanmış yapsın bir güzellik :P şaka bir yana sevmiyorum böle olayları[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bilhassa günde 10 milyona çalışanlara üzülüyorum öğretiyorum, iyi insanım be ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 sen ders calismaya devam et bence.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 wow dan para falan kazanamazsın boşuna kasma. diper oyunlardan da söylediğin miktarları kazanamadığına eminim :) okadar kazanılacak olsa biz burda zengin olurduk. wow da total 300g falan yaptım ama gene de istediğim itemları alamıyodum. Kısaca herşey para değil, para kazanmak için wow oynayacaklara şimdiden duyurulur boşuna kasmayın. ha karakter yapar satarız diyosaniz lvl60 char max 1 ayda yapılıyo onu da yapamazsınız hehe blizzard rulz. iyi itemları falan zaten satamazsiniz soulbound sistemi koymuş gene blizzard aklını sevdiğimin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 high level item'lar genelde bind on pickup. item'ı lootladığınız anda size ait oluyor ve satamıyorsunuz. artifactlar ya da epic item'lar da böyle mi bilemiyorum.[signature][hline]"Oğluuuum, esprinin şakası olmaz!" Sezai Gündoğdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 yok bind on use olanlarda bolca var , ama tabi bu soulbond olayı bu tarz yaklaşan oyuncuların işini oldukça zorlaştıracaktır . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: sQu, 28 Kasım 2004 03:59 tarihinde demiş ki: . ha karakter yapar satarız diyosaniz lvl60 char max 1 ayda 1 Haftada level 60 olmus US'dekı adam. Kutlamak lazım yanı :P [Bu mesaj Cico tarafından 28 Kasım 2004 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Kimmis o 1 haftada :) Imkansiza yakin yada direk 7 gun 24 saat oynadiysa bilinmez ama yinede zor.. Yoktur yoktur :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Ss'lerını koymus adam yok sımdı elımde bulursam yazarım buraya sıteyı Heralde 1 hafta boyunca grupla full kastı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Forumda loginini gormedigim surece inanmam.. :)[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 saatte 10 dolar nasıl kazanıosun anlamadım ne kadar para yapabilirsin ki 1 saatte[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: sQu, 28 Kasım 2004 03:59 tarihinde demiş ki: wow dan para falan kazanamazsın boşuna kasma. diper oyunlardan da söylediğin miktarları kazanamadığına eminim :) okadar kazanılacak olsa biz burda zengin olurduk. wow da total 300g falan yaptım ama gene de istediğim itemları alamıyodum. Kısaca herşey para değil, para kazanmak için wow oynayacaklara şimdiden duyurulur boşuna kasmayın. ha karakter yapar satarız diyosaniz lvl60 char max 1 ayda yapılıyo onu da yapamazsınız hehe blizzard rulz. iyi itemları falan zaten satamazsiniz soulbound sistemi koymuş gene blizzard aklını sevdiğimin. zaten cikan item'i ya dostuna verirsin ya da guild de birine satarsin... gunlerce bi yere sotelenip yaratik kesmek gerekiyo bazen item'lar icin... dedigin gibi soulbound bi de... diablo'daki olay bunda zor.. anca item'larla beraber karakter satilabilir. iyi item varsa uzerinde o da baya bi para eder, $1k yi gecer bence. oyunda paraya ihtiyaciniz yok... yani isterse 100000 gold'unuz olsun, para harcayacaginiz seyler belli. skill di item di... bu kadar fazlasi lvl60'tan sonra gereksiz...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar [Bu mesaj riglous tarafından 28 Kasım 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Gnomelar Gnome Mage level 60-1 Gnome Mage level 60-2 Gnome Mage level 60-3 Humanlar Human Mage level 60-1 Human Mage level 60-2 Human Mage level 60-3 gayet guzel level 60 olmuslar 1 haftada hatta 6 gunde valla nasıl oynuyorlarsa siz dusunun[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: sQu, 28 Kasım 2004 03:59 tarihinde demiş ki: wow dan para falan kazanamazsın boşuna kasma. diper oyunlardan da söylediğin miktarları kazanamadığına eminim :) okadar kazanılacak olsa biz burda zengin olurduk. wow da total 300g falan yaptım ama gene de istediğim itemları alamıyodum. Kısaca herşey para değil, para kazanmak için wow oynayacaklara şimdiden duyurulur boşuna kasmayın. ha karakter yapar satarız diyosaniz lvl60 char max 1 ayda yapılıyo onu da yapamazsınız hehe blizzard rulz. iyi itemları falan zaten satamazsiniz soulbound sistemi koymuş gene blizzard aklını sevdiğimin. Çok büyük konuşmuşsun =). Mayıs- Haziran aylarında 5 milyon krediye 80$ veriliyordu ben de mokk-janta görevleriyle saatte 700k yapıyodum. hesap yapalım 700/5000*80=11.2$ aradaki komisyon zartzurtlar çıkınca 10$ kalıyor saat başına. O kadar para kazanılsa biz zengin olurduk demişsin, valla amerikada asgari saatte 6.5$ o yüzden saatte 10$ kazanmak büüyük bir iş değil amerikanlara göre. Bunu akıl edememişsin, büyük bir fırsat kaçırmışsın, ne yapalım bi dahaki sefere =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Sanirim o para isini turkiye standartlarina gore yorumlamis..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sQu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 noil benim demek istediğim eğer mmorpglerden okadar para kazanılsa biz zengil olurduk. Tama swg zamaninda kısa bi dönem biraz para kazanmış olabilirsin, ama bu her mmorpgden para kazanabilirsin anlamina gelmiyo. Hele ki senin bu düz mantık ile "nası en kısa sürede 1 gold toplarim" hiç bi mmorpgde para kazanamaman lazim ama swg dünyadaki tüm alakasız insanların bile oynadığı bi oyundu o yüzden oldu böyle şeyler. WoW da olmayacak mı okadar insan derseniz daha bile fazlası olacak ama blizzard baya bi güzel önlemiş satiş olaylarını. Anca çok ucuz fiyatlara karakter satilirsa alinir, mesela 150-200$a içinde 2-3 tane lvl60 char olan acc ler açarsaniz oyuna yeni başlayacak olanlar alır anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar