Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 altın ne kadar sürede kazanılır?

noil

Öne çıkan mesajlar

said:
noil, 28 Kasım 2004 01:27 tarihinde demiş ki:
said:
Lind3r0th, 28 Kasım 2004 01:25 tarihinde demiş ki:
said:
noil, 28 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
wow'dan daha kolay para kazanmak varken neden swg kasayım ki?
ben oyundan para kazananları severim =)

Ben sevmem şahsen oyunun özünü anlayamıyorsunuz para kazanmanın daha bir cok yolu var tasarım işiyle ugras daha iyi para var bak onda

yav bak tasarım işi için altyapı gerekir burda kolayca yolunu öğrendikten sonra babalar gibi para kazanıyosun, ayrıca özünü anlayamıyorsunuz demişsin, ben zaten bu tarz çok oyunculu rol yapma oyunlarını sevmiyorum, sadece para kaynağı olarak görüyorum

Sadece LOL[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT
Sosyal ağlarda paylaş

wow dan para falan kazanamazsın boşuna kasma. diper oyunlardan da söylediğin miktarları kazanamadığına eminim :) okadar kazanılacak olsa biz burda zengin olurduk. wow da total 300g falan yaptım ama gene de istediğim itemları alamıyodum. Kısaca herşey para değil, para kazanmak için wow oynayacaklara şimdiden duyurulur boşuna kasmayın. ha karakter yapar satarız diyosaniz lvl60 char max 1 ayda yapılıyo onu da yapamazsınız hehe blizzard rulz.
iyi itemları falan zaten satamazsiniz soulbound sistemi koymuş gene blizzard aklını sevdiğimin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 28 Kasım 2004 03:59 tarihinde demiş ki:
wow dan para falan kazanamazsın boşuna kasma. diper oyunlardan da söylediğin miktarları kazanamadığına eminim :) okadar kazanılacak olsa biz burda zengin olurduk. wow da total 300g falan yaptım ama gene de istediğim itemları alamıyodum. Kısaca herşey para değil, para kazanmak için wow oynayacaklara şimdiden duyurulur boşuna kasmayın. ha karakter yapar satarız diyosaniz lvl60 char max 1 ayda yapılıyo onu da yapamazsınız hehe blizzard rulz.
iyi itemları falan zaten satamazsiniz soulbound sistemi koymuş gene blizzard aklını sevdiğimin.

zaten cikan item'i ya dostuna verirsin ya da guild de birine satarsin... gunlerce bi yere sotelenip yaratik kesmek gerekiyo bazen item'lar icin... dedigin gibi soulbound bi de... diablo'daki olay bunda zor.. anca item'larla beraber karakter satilabilir. iyi item varsa uzerinde o da baya bi para eder, $1k yi gecer bence.

oyunda paraya ihtiyaciniz yok... yani isterse 100000 gold'unuz olsun, para harcayacaginiz seyler belli. skill di item di... bu kadar fazlasi lvl60'tan sonra gereksiz...[signature][hline][Golden Horde]Goyal Xar

[Bu mesaj riglous tarafından 28 Kasım 2004 11:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sQu, 28 Kasım 2004 03:59 tarihinde demiş ki:

Çok büyük konuşmuşsun =). Mayıs- Haziran aylarında 5 milyon krediye 80$ veriliyordu ben de mokk-janta görevleriyle saatte 700k yapıyodum. hesap yapalım 700/5000*80=11.2$ aradaki komisyon zartzurtlar çıkınca 10$ kalıyor saat başına. O kadar para kazanılsa biz zengin olurduk demişsin, valla amerikada asgari saatte 6.5$ o yüzden saatte 10$ kazanmak büüyük bir iş değil amerikanlara göre. Bunu akıl edememişsin, büyük bir fırsat kaçırmışsın, ne yapalım bi dahaki sefere =)
Sosyal ağlarda paylaş

noil benim demek istediğim eğer mmorpglerden okadar para kazanılsa biz zengil olurduk. Tama swg zamaninda kısa bi dönem biraz para kazanmış olabilirsin, ama bu her mmorpgden para kazanabilirsin anlamina gelmiyo. Hele ki senin bu düz mantık ile "nası en kısa sürede 1 gold toplarim" hiç bi mmorpgde para kazanamaman lazim ama swg dünyadaki tüm alakasız insanların bile oynadığı bi oyundu o yüzden oldu böyle şeyler. WoW da olmayacak mı okadar insan derseniz daha bile fazlası olacak ama blizzard baya bi güzel önlemiş satiş olaylarını. Anca çok ucuz fiyatlara karakter satilirsa alinir, mesela 150-200$a içinde 2-3 tane lvl60 char olan acc ler açarsaniz oyuna yeni başlayacak olanlar alır anca
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...