Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 altın ne kadar sürede kazanılır?

noil

Öne çıkan mesajlar

Valla ben Troll Rogue ıle Level 20 oldugumda 3.5 altınım vardı ama cok set ve sılah almıstım

Onun dısında human warıor acmıstım hıc set sılah almadım cunku hepsı ve cok cok ıyılerı dusuyodu hıc para harcamadım yanı Level 7 ıken 35 sılver cıvarı vardı sanırım
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ilginç yani sadece para için oyun oynamak ama level 20 falan oldunmu 30 dakika farming yapıyorsun 40-50 tane wool cloth cıkıyor onları bir guzel auction house a koyuyuorsun 20 tanesini 40 s den alıyorlar gayet iyi para getiriyor (tabii tailor değilseniz yoksa tailorlar için gererkli bir malzeme)[signature][hline]For The Horde!!!
Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Elufulec, 28 Kasım 2004 01:11 tarihinde demiş ki:
ehehe.. normal bi iste calissan daha cok kazanirsin bence.

swg'de saatte 10$ kazandığımı bilirim arkadaşım, ben altın kazanımını en hızlı nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum daha çok
Sosyal ağlarda paylaş

said:
noil, 28 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
wow'dan daha kolay para kazanmak varken neden swg kasayım ki?
ben oyundan para kazananları severim =)

Ben sevmem şahsen oyunun özünü anlayamıyorsunuz para kazanmanın daha bir cok yolu var tasarım işiyle ugras daha iyi para var bak onda[signature][hline]Msn/Mail:[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lind3r0th, 28 Kasım 2004 01:25 tarihinde demiş ki:
said:
noil, 28 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki:
wow'dan daha kolay para kazanmak varken neden swg kasayım ki?
ben oyundan para kazananları severim =)

Ben sevmem şahsen oyunun özünü anlayamıyorsunuz para kazanmanın daha bir cok yolu var tasarım işiyle ugras daha iyi para var bak onda

yav bak tasarım işi için altyapı gerekir burda kolayca yolunu öğrendikten sonra babalar gibi para kazanıyosun, ayrıca özünü anlayamıyorsunuz demişsin, ben zaten bu tarz çok oyunculu rol yapma oyunlarını sevmiyorum, sadece para kaynağı olarak görüyorum
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DeLiDuMRuL, 28 Kasım 2004 01:34 tarihinde demiş ki:
swg shu an icin dah karli ama wow da asil para high lvl itemlar kisminda olur. para fazla bir ise yaramiyor cunki gordugum kadariyla..

yav swg'de fiyatlar çok düştüğü için bırakmıştım neydi o 5 milyon kredi başına 80$ alıyoduk bi zamanlar artık 30$ bile vermiyolar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...