noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 WoW'a sırf para kazanmak için girmeyi düşünüyorum, 1 altın'ı ne kadar sürede kazanabiliriz? yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 degisir.. yuksek lvl olunca cok kisa surede kazanirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ehehe.. normal bi iste calissan daha cok kazanirsin bence.[signature][hline]Seek & Destroy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 altin diilde item satishi guzel olucak gibi, altin para etmez.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Valla ben Troll Rogue ıle Level 20 oldugumda 3.5 altınım vardı ama cok set ve sılah almıstım Onun dısında human warıor acmıstım hıc set sılah almadım cunku hepsı ve cok cok ıyılerı dusuyodu hıc para harcamadım yanı Level 7 ıken 35 sılver cıvarı vardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 hmm ilginç yani sadece para için oyun oynamak ama level 20 falan oldunmu 30 dakika farming yapıyorsun 40-50 tane wool cloth cıkıyor onları bir guzel auction house a koyuyuorsun 20 tanesini 40 s den alıyorlar gayet iyi para getiriyor (tabii tailor değilseniz yoksa tailorlar için gererkli bir malzeme)[signature][hline]For The Horde!!! Coming Soon ->Nordhen The Undead Warlock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hım okadar para edıyomu ya onlar ıyıymıs baya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Elufulec, 28 Kasım 2004 01:11 tarihinde demiş ki: ehehe.. normal bi iste calissan daha cok kazanirsin bence. swg'de saatte 10$ kazandığımı bilirim arkadaşım, ben altın kazanımını en hızlı nasıl yapıldığını öğrenmeye çalışıyorum daha çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Delyyyy, 28 Kasım 2004 01:13 tarihinde demiş ki: hmm ilginç yani sadece para için oyun oynamak :) 3 senedir yapiyorum ben bu isi nerdeyse asgari ucretten daha fazla para kazanabilcegi kesin.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ben oyunu daha almadım, bir altın kaç gümüş eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bence kasma altın ıcın fılan git swg fılan yona devam et para ıcın oynayan ınsanları sevmem[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Yani öle baslıklar acılmaya basladıkı delidumrul katılmaya basladım yarın bir gün işemeye nasıl giderım gibi baslık acılırsa sasırmıcam[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: noil, 28 Kasım 2004 01:18 tarihinde demiş ki: ben oyunu daha almadım, bir altın kaç gümüş eder? 1 altın = 100 sılver = 1000 gumusmu 10000 gumusmu ne eder heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Lind3r0th, 28 Kasım 2004 01:18 tarihinde demiş ki: bence kasma altın ıcın fılan git swg fılan yona devam et para ıcın oynayan ınsanları sevmem Ne alaka simdi neyini sevmiyorsun anlamadim.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 wow'dan daha kolay para kazanmak varken neden swg kasayım ki? ben oyundan para kazananları severim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 1g=100s=10000c[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: DeLiDuMRuL, 28 Kasım 2004 01:22 tarihinde demiş ki: 1g=100s=10000c sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: noil, 28 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki: wow'dan daha kolay para kazanmak varken neden swg kasayım ki? ben oyundan para kazananları severim =) Ben sevmem şahsen oyunun özünü anlayamıyorsunuz para kazanmanın daha bir cok yolu var tasarım işiyle ugras daha iyi para var bak onda[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: Lind3r0th, 28 Kasım 2004 01:25 tarihinde demiş ki: said: noil, 28 Kasım 2004 01:21 tarihinde demiş ki: wow'dan daha kolay para kazanmak varken neden swg kasayım ki? ben oyundan para kazananları severim =) Ben sevmem şahsen oyunun özünü anlayamıyorsunuz para kazanmanın daha bir cok yolu var tasarım işiyle ugras daha iyi para var bak onda yav bak tasarım işi için altyapı gerekir burda kolayca yolunu öğrendikten sonra babalar gibi para kazanıyosun, ayrıca özünü anlayamıyorsunuz demişsin, ben zaten bu tarz çok oyunculu rol yapma oyunlarını sevmiyorum, sadece para kaynağı olarak görüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ahahah tabi buda başka bir oynama amacı olabilir bişe demiyorum ama sevmiyorum sadece °-°[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 swg shu an icin dah karli ama wow da asil para high lvl itemlar kisminda olur. para fazla bir ise yaramiyor cunki gordugum kadariyla..[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 said: DeLiDuMRuL, 28 Kasım 2004 01:34 tarihinde demiş ki: swg shu an icin dah karli ama wow da asil para high lvl itemlar kisminda olur. para fazla bir ise yaramiyor cunki gordugum kadariyla.. yav swg'de fiyatlar çok düştüğü için bırakmıştım neydi o 5 milyon kredi başına 80$ alıyoduk bi zamanlar artık 30$ bile vermiyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 haklisin da bosh oturmaktan iyidir shu an icin ;) beni anlayan birilerinin olmasi guzel buralarda.[signature][hline]http://www.yourgameshop.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noil Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 okul olduğu için az paraya çalışmıyorum, onun yerine ders çalışıyorum, valla şöyle swg'nin eski zamanları gibi para kazanabileceğimiz bir sömürge oyun bulsam keşke Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Ne kadar aylık gelırın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar