coaxem Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 GÖZTEPE[hline]<<<< Benim Efsanemdi TektoniK UO Dunyası >>>> Ama artık benim degil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 bayern münih tabi ki eskiden bjk'yi severdim ama şimdi bakıyorum da taraftarlarına baya bi değiştiler 1 sene iyi oynayıp şampiyon oldular diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Çaykur Rizespor[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 said: Nukem_Verite, 31 May 2003 16:37 tarihinde demiş ki: şöyle sakin bi forumda bile saldırmayı başardınya helal olsun ne diyim ben sana daha[hline]"Hepimiz Zenciyiz" Kenderleme, 04 May 2003 12:36 tarihinde demiş ki: evlilik de zaten şaapmanın resmileştirilmiş hali.. hani saldırmak, bunu bütün herkes görüyor. değiştiğinizi. ben de bunu dile getirdim, hani laf atmışım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar