Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Az önce surf ederken gördüm vede yarıldım buyrun ...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 [Bu mesaj Demon_of_Hell tarafından 27 Kasım 2004 02:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Denyo![signature][hline] V ò d à n | ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 valla direk edirneye otobüs bileti alacam...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya niye böyle bizim milletimiz?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 600 küsür yıldır yapılan bir müsabakanın elin zibidisi mi tanıtacak demezler mi insana ? Ya üstümüze yok saçmalık yapmakta. Hangi hastalıklı bir ruh böyle bişeyi düşündü merak ettim gerçekten.[signature][hline]The Crow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
golgotha Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 allah kahretsin emi[signature][hline]fantastik kuntastik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 yazık.. bu adamlarla güreş sporunda bi gelişme beklemek hata olur.[signature][hline]"I have seen the future of horror, and his name is Turk Telekom" - Stephen King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Bencede oyle kırkpınar pehlıvanını bu sekılde surundurmek ayıp bence..[signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Kobe- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 salak bunlar ya[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör. FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 bizimki yıkar kesin :)[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki: -Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki : -Palayla bi ilişkiniz varmı? -Sadece arkadaşız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Hahaha Bune boyle ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nyrio Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 muhahahahahaha hala guluom evde :D[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki: I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old.. Who is you? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 türk aklının en iyi örneği derim üretici düşünce ... :D[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas World: Zenith & Enlil. Ada.net Krisha From Lowca [SwG] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 işte türkğn gücü. ahauuahu...[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum, çiğneyip geçtiği yolu olurdum. bi ömür aşkıyla dolu olurdum, ne yazık bunlar bilmeden gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 stallone ve taşçı güreşiyor.o sırada davul zurna ekibi dövüşün ritmine göre çalarken bir anda susuyorlar. ve kolonlardan "eye of the tiger" duyulmaya başlıyor. davul-zurna da eşlik etmeye başlıyorlar. stallone tam yenmek üzereyken ahmet taşçı kontraatak yapıyor ve stalloneyi yeniyor. biraz yorgun bitkin ayağa kalkıyor ve bağırıyor "Mualla!!!!"[signature][hline]CoH Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i] SWG Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
david_beckham Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ya neden boyle saçma topıcler acıyosunuz anlamıyom.....ayrıca tunch un yazdıklarıda mukemmeldı cok hosuma gıttı bravo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screamer Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Muhahah düşünme yeteneğimi kaybettim foto dan sonra[signature][hline]Your feelings I can't help but rape them I'm sorry, I don't feel the same My heart inside is constantly hating I'm sorry, I just throw you away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Zuhahahahaha öldüm be...[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 ulan bu kadarıda olmaz pes....[signature][hline]Aşkıma: ''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2004 :) Bu ne be.[signature][hline]Novice fordfocus driver..[/i] klh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diomedes Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 said: nbl_silencer, 27 Kasım 2004 03:44 tarihinde demiş ki: ya niye böyle bizim milletimiz? Çok doğru söylüyorsun. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 böyle bir güreş gerçekleşirse ki hiç ihtimal vermiyorum, ahmet taşçı'nın elini stallone'un kispetine soktuğunda adamın surat ifadesini görmek isterdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ryan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 ahmet rahat yener[signature][hline][i]I'm done feeling like a skeleton, no more sleep walking dead.[i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 taşçı ezer geçer[signature][hline]R+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 stallone 100 yaşına geldi be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar