Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bomba bir olay daha...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
600 küsür yıldır yapılan bir müsabakanın elin zibidisi mi tanıtacak demezler mi insana ? Ya üstümüze yok saçmalık yapmakta. Hangi hastalıklı bir ruh böyle bişeyi düşündü merak ettim gerçekten.[signature][hline]The Crow
Mesaj tarihi:
salak bunlar ya[signature][hline]Fm veCmTurk Site Editör.
FUTBOLA SIDDET KARISTIRAN,FAİR PLAY RUHUNDAN HABERSİZ OLAN,STADA FUTBOL İZLEMEK DIŞINDA HER ŞEYİ YAPMAK İCİN GİDEN HERKESİ ,VE BUNLARA ÇANAK TUTAN,ENGEL OLAMAYAN KULÜP YONETİMLERİNİ ŞİDDETLE KINIYORUM.
Mesaj tarihi:
bizimki yıkar kesin :)[signature][hline]Erhan Güleryüz, 10 Kasım 2004 22:00 tarihinde Pala'ya demiş ki:
-Çıkar lan gözlükleri Özenti Dallama

Başka Bi tarihte Röpörtajda Reha Muhtar'a demiş ki :
-Palayla bi ilişkiniz varmı?
-Sadece arkadaşız...

Mesaj tarihi:
muhahahahahaha hala guluom evde :D[signature][hline]Deathrack, 22 Ekim 2004 01:56 tarihinde demiş ki:
I'm Acextar. I life in Turkey! I am 18 years old..
Who is you?
Mesaj tarihi:
işte türkğn gücü.
ahauuahu...[signature][hline]isteseydi onun kulu olurdum,
çiğneyip geçtiği yolu olurdum.
bi ömür aşkıyla dolu olurdum,
ne yazık bunlar bilmeden gitti...
Mesaj tarihi:
stallone ve taşçı güreşiyor.o sırada davul zurna ekibi dövüşün ritmine göre çalarken bir anda susuyorlar. ve kolonlardan "eye of the tiger" duyulmaya başlıyor. davul-zurna da eşlik etmeye başlıyorlar. stallone tam yenmek üzereyken ahmet taşçı kontraatak yapıyor ve stalloneyi yeniyor. biraz yorgun bitkin ayağa kalkıyor ve bağırıyor "Mualla!!!!"[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Mesaj tarihi:
Muhahah düşünme yeteneğimi kaybettim foto dan sonra[signature][hline]Your feelings
I can't help but rape them
I'm sorry, I don't feel the same
My heart inside is constantly hating
I'm sorry, I just throw you away
Mesaj tarihi:
Zuhahahahaha öldüm be...[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
ulan bu kadarıda olmaz pes....[signature][hline]Aşkıma:
''İki gül al biri kırmızı biri beyaz...Eğer ben seni aldatırsam bu güller solsun.Eğer sen beni aldatırsan.....cümle alem g.tüne k.ysun!!!''
Mesaj tarihi:
böyle bir güreş gerçekleşirse ki hiç ihtimal vermiyorum, ahmet taşçı'nın elini stallone'un kispetine soktuğunda adamın surat ifadesini görmek isterdim..
  • Yeni Oluştur...