Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane yalan rüzgarı oyuncusu ölmüş


Masticore

Öne çıkan mesajlar

silah zoruyla porno filmde oynatıldıkları bir bölüm vardı bu dizinin oyuncularından genç olanların. tam çekime başlayacaklarken biri mi gelip kurtarıyordu, bir şey oluyordu işte.

başka bir bölümde, herifin teki komadaymış gibi rol yapıyordu. bunun komada olmadığına inanan bir kadın herifin yumurtalıklarını sıkıyordu, herif bir kasını bile oynatmıyordu.

aynı herif bir iş yerinde çalışıyormuş gibi davranıyordu. ayağının altında bir tane düğme vardı, o düğmeye basınca telefonu çalıyordu. telefonu açıp konuşuyordu karşısında biri varmış gibi. kız arkadaşını kandırıyordu böyle.

john diye bir herif vardı. ben o adamın adını "can" zannederdim. aaa türk bu galiba demiştim. babaannem john'la can'ın farkını anlatmıştı bana.

komadaymış gibi yapan herifin yumurtalıklarını sıkan kadın, sineklerin ne kadar gereksiz yaratıklar olduğundan, sineklerden bir çift ayakkabı bile yapılamaycağından, o yüzden hayvandan sayılmamaları gerektiğinden bahsediyordu bir bölümde.

seni seviyorum tümcesini ilk defa bu dizide duymuştum. bizim apartmanda benden yaşça büyük, sarışın bir kız vardı. ona söylemiştim. kız "ne dedin sen?" diye çıkışmıştı bana. iki-üç gün yüzüne bakamamıştım kızın. üzerimde krem rengi kazak vardı hatta söylerken. hiç unutmam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...