RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Arkadaşlar merhabalar , bir arkadaşla araştırdıkda özel kurs açmak için bir sürü tantana var milli egitim bakanlıgının sitesinde.bilgisayar kursu tadında birşey açmayı planlıyor kendisi. Şimdi bi ltd şirket kurup direk açamazmı ? illa mib onayı gerekiyormu ? mib onaylı olmaz ise ne olur ? belki biriniz cvp verebilir umuduyla bu topigi buraya bırakıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 1 sene eğitmenlik kursuna gidiyorlar diye biliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 mühendis olmak yetmiyormuymuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 pedagojik eğitim tadında bir sertifika alınması gerekiyor diğer türlü MEB tabelası asamazsınız ama idareten kurs değil de danışmanlık şirketi olarak açıp faturayı danışmanlık olarak kesebilirsiniz yalnız matbu evrakları bastırırken "kurs" "dershane" eğitim" gibi kelimelerden uzak durun direk "danışmanlık" kullanın, sözle anlatırken de bu minvalde kendinizi ifade edin bu tavsiyeyi de baban vermez ha değerini bil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar