quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Oturduğum lojman bayağı bir tadilattan geçti ve o tadilattan sonra internet bir acayipleşti, bir yerlerde kablolara hasar vermiş olabilirler diye düşünüyorum, olmasa bile zaten aklımdaydı böyle bir şey, sorularım şöyle: 1) Normalde Uydunetin döşediği kablo RG6 U4, RG11 U6 bu serinin en kalitelisi gibi anladım, yanlış mı anlamışım, farklı işlere mi yarıyorlar? 2) Eğer aynı işe yarıyorlar ve kaliteli ise, 40 metre kadar RG11 U6 kablo nereden alınabilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Elektrikcoden coax kablo alcan iste, koctas bauhausta da vardir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selam, Ben iyisini Bauhaus'da bulmuştum. Merkezdeki bakır normallerden daha kalın ve çift kat bakır folyo izolasyon mevcuttu. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Bu arada uydunetciler de gelip takarlar o kabloyu hattimda sorun var dersen. Adamlarin isi kutudan tesisat cekmek. Servis ucreti de almiyolar sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paramecium teşekkürler, bir bakayım ne tarz kablolar var. Esh, yazdığımı bir okursan çok güzel olacak, yine de teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Neyi atlamisim anlamadim? Lojmana kablo cekmeleri mi yasak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 quixef said: 1) Normalde Uydunetin döşediği kablo RG6 U4, Konunun bu kısmı var, bir de zaten asıl soru coax kablo nereden bulurum değil, bu spesifikasyondaki coax kablo aynı işe mi yarar, daha mı iyidir, bu ikisi doğruysa bunu nereden bulurum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Abi kablo hasar gormusse aynisindan cekmekle daha kalitelisini cekmek arasinda bi fark yok ki? Onun uzerinden gecen desibel ve guc onemli ve onun da araligi baya yuksek. Mesela ben bodrumda telefon direginden direk hat aldim, yamasiz eksiz. Max 3.85 goren hat 7,30 a cikti. Kopmasiz mukemmel hizli bi internet erisimim var su anda. Cekilen kablo da telekomun outdoor kablosu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selam, https://en.wikipedia.org/wiki/Coaxial_cable#Standards Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 kesitleri farkli, rg11 daha kalin, daha uzun cekilebiliyo. mesafene gore secicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar