Suark Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Selam, küresel koordinatların flat yüzeye izdüşümlerini hesaplatmak istiyorum. Tabi bunu nette bulabilirim ne bileyim bi yerden bişiler alabilirim ama patice beraber biz yapalım dedim. Da önce denemelerim oldu, ama spherical olduğunu unutup düz hesaplattığım için patladı ( aslında tam patlamadı, ama int'e sığdıramadım falan filan ). Yapılmak istenen - bir projection modeli kullanlarak mesela mercator projection ( veya varsa başkasıda olabilir ). bunu x ve y eksenine çevirmek. X ve Y den kasıt sol üst köşe x:0 y:0 olacak biçimde. -dil önemli değil, pseudo kod gidicez zaten, önemli olan formüller vs. böle yani, çok ahım şahım bişi deil ama şu şurda dursun şeklinde sticky yapıp gerektiğinde çıkan sonucu kullanabiliriz. Hem kominite olarak beraber bişiler yapmış oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2013 Sanırım jeodezi 1 ya da 2 dersinin ödevlerinde vardı bu. itü klasörüme bakıp bulmaya çalışacağım. Bulamazsam okulda bir ar. gör. arkadaştan bulurum illa ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar