Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TR içi host??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bildiğiniz TR içi host satan bir firma var mı? Shard 160 kişi filan online oluyor genellikle. Owner yurtiçi olmasında ısrar ediyor. Bildiğiniz varsa ve irtibata geçebileceğimiz mail,msn filan verebilir misiniz?
Mesaj tarihi:
türktelekom yurtdışı bağlantıyı düzeltti türkkiyede 1 / 1 mb alacağın fiyata yurtdışı 20/20 mb bağlantı alırsın ve lagsız oynarsın...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
p4 2.8
1MB Cache
1024 MB RAM
120 GB HDD 7200 RPM
340 GB Trafik
Fedora - Windows Web Edt.
IRC Desteği YOKTUR
128 Bağlantı
%99 Uptime Garantisi

100Mbit/s LAN bağlantı hızları

MRTG ile 7/24 Trafik Raporlama

Yedekli Elektrik Sistemi (UPS)

Klima Sistemleri

Fiziksel Güvenlik Önlemleri

yurt içi mi dışı mı bilmiom kdv siz 149$ eh veririrm diosan ö.m at

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 27 Kasım 2004 18:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
128 bağlantı ya 149$ verirseniz hem paranızdan hem saçlarınızdan olursunuz :)

6kişiden sonra lag yapar tahminim.[signature][hline]to the victory...

Darknesstime ...
Mesaj tarihi:
edit : Annamadım

edit : Aşşağıda Lan 100mb yazıomuş yeni gördüm

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 27 Kasım 2004 18:51 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj LeBaaL tarafından 27 Kasım 2004 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu şirket anladığıma göre TTnet ile ortak çalışıyor.

Ancak server için gerekli bağlantı LAN değildir. Verdikleri bağlantı 128 yada 256 .

Buda müşterilerin oyun serverı kurmasını engelliyor görüşündeyim.

Bu şirket hani bazı iş adamları vb kişilerin uzaktan erişebileceği dosyalarını saklayacakları vs işleri yürütmek için kiralanabilir.[signature][hline]to the victory...

Darknesstime ...
Mesaj tarihi:
Adı geçen firma 250 $+kdv ye 256/kbit bağlantı veriyor. Ortalama 460 Milyon ediyor.

Şimdi siz 2 mbit adsl alsanız 512 upload yani 512/kbit bağlantı almış olrusunuz. Hem 2 katı daha hızlı hemde 260 Milyon falan olsa gerek.

Seçim sizin...
Mesaj tarihi:
bir üstteki firmayı şimdi fark ettim. O biraz daha insaflı davranmış ama fiyatlar hala yüksek. Bakın size bir tiyo vereyim sabanci telekom u2 kasanız varsa size 256/kbit bağlantıyı 80 milyona (+kdv) veriyordu bundan bir kaç ay evvel. Fakat adamlar karşısında bireysel kullanıcı istemiyor. illa adı adına firma olacaksınız.
Mesaj tarihi:
sistemnet'in fiyatlarına bakarsanız pekte fazla değil sabancıdan alınacak 4/1 mb bağlantı 400$ olduğunu söylersek sistemnet'te aynı kapıya çıkıyor gibi.[signature][hline]deviL|may|Cry
Mesaj tarihi:
Intel Pentium 4 3.06 GHz Packages

1 GB RAM - (2) 120GB Hard Drives
1500 GB Monthly Transfer

ben böle bir host alıorum dışarıdan tabi bir kaç artısı ıle beraber
254$ ediyor
kanada dan bir şirket...

[Bu mesaj cenavar tarafından 29 Kasım 2004 10:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
extreme, 28 Kasım 2004 11:23 tarihinde demiş ki:
Adı geçen firma 250 $+kdv ye 256/kbit bağlantı veriyor. Ortalama 460 Milyon ediyor.

Şimdi siz 2 mbit adsl alsanız 512 upload yani 512/kbit bağlantı almış olrusunuz. Hem 2 katı daha hızlı hemde 260 Milyon falan olsa gerek.

Seçim sizin...

512kb upppploadında 8 de 1 i verimli kullanılıyor bu durumda adsl alırsanız serverinizde ekullanaiblecek elle tutulur balantı kalmıyor :)

yani 2mbit bağlantıda size dönen 256kb lik net bağlantıdır. boş iş boş :-P[signature][hline]Data For UO
GameLand TR

GameLand TR Script Mania

[spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. Şuanda GameLand TR'nin scriptlerini yazıyorum ve elimden gelen tüm ilgiyi ve alakayı oraya veriyorum. Herkesi beklerim. GOOD LUCK!![/spo ]
Mesaj tarihi:
said:
simonare, 29 Kasım 2004 11:08 tarihinde demiş ki:
said:
extreme, 28 Kasım 2004 11:23 tarihinde demiş ki:

Seçim sizin...

512kb upppploadında 8 de 1 i verimli kullanılıyor bu durumda adsl alırsanız serverinizde ekullanaiblecek elle tutulur balantı kalmıyor :)

yani 2mbit bağlantıda size dönen 256kb lik net bağlantıdır. boş iş boş :-P

2 Mbit bağlantının geri döneri (upload)'ı 256 olduğu nerde görülmüş. tamı tamına 512'dir ve bunu tamı tamına kullanırsın.
  • Yeni Oluştur...