Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bir çözüm arıyorum

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eski said:

hep tüketiyorsunuz , hiç üretmiyorsunuz.ondan sonra abi çözüm arıyorumm
pehh

walla geçen bitirdim ya. ama herbalism app takılıyorum hala yaw umarım skill kasabilecem 2015'e kadar idare ederin ötesine geçebilirim.
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Bayadır içmiyorsun demek ki.

çeşit bol olduğundan sağlıklı bir denge kurmam gerekiyor ya o yüzden olağanüstü hal durumları hariç abartmıyorum.
Mesaj tarihi:
Kesinlikle doğru söylüyorsun, her besini ayrı ayrı tüketmek gerekiyormuş. Mesela bi gün yeşillik yiyeceksin, bi gün protein ağırlıklı besleniceksin gibi. Örneğin üzerine eklenen yoğurt, ıspanağın demirini alıyormuş. ( Kaynak : Anonim )
Mesaj tarihi:
eski said:

herbalism de her daim para var hacı hem ekmeğinde çıkar..calısalım paylasalım
cyu

para pulda gözüm yok huzur ve zevk adamıyım. tutkularımın esaret zincirlerini de koparacak kadar asiyim. Bu da beni bi çeşit buda kılıyor.

ama çalışmaları paylaşmalara varım (tu)
Mesaj tarihi:
yildirimokur said:

Buda olmayı bu kadar basit zannetmek, budalalık.

arap tanrıcılığı felsefeleri yapmayın imkansız gibi, aman ona şirk koşma der gibi. düşündüğünden çok daha basit her zaman hep gözünün önünden , burnunun ucundan daha yakın. Kendi içinden her an'ı kendin olarak dönüştürme gücü sağlayan enerjin.

sadece sana kabullendirilmiş binlerce sen olmayan şeye karşı kendi içinde bir isyan başlatıp ve hakkını kazanma cürreti göstermelisin. imkansız değil eğer bunun için mücedale edersen her an ve bir sonra ki an be an.
  • Yeni Oluştur...