Cons Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ÇÖZÜM SÜRECİMİ ÜLKEYİ BÖLME SÜRECİMİ?????????????????????????
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Umutlar dünyaşı işte belki izmirde olan biri beni anlar yardım eder dedim
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Cons said: ÇÖZÜM SÜRECİMİ ÜLKEYİ BÖLME SÜRECİMİ????????????????????????? Yok ya harmanım kenks
Flameoffear Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Antalyadaysan anlim de izmir sakat hacıto
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 içinde ulaşamadığın küçücük bir oda varsa onu burada paylaş noyzura
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Flameoffear said: Antalyadaysan anlim de izmir sakat hacıto Beni bir tek sen anladın sanırım. A planıma geri vites yaparak kuantum dünyasından sağlam kartlar çektim.
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Finklorpeyniri said: içinde ulaşamadığın küçücük bir oda varsa onu burada paylaş noyzura Evet var ama sarjım bitiyor.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 niye izmirle alakalı merak ettim şimdi. lan sölesene ne derdin aaaa 'snnle konushmm lzmm' diye mesaj atıp tribe giren liseli gibi bu nedir?
Fakkoo Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Finklorpeyniri said: ne çözümü neyin çözümü ot ya nolcak amk.
Wolas Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 karanfil dene değişik oluyor denenir denenmediyse
Noyzura Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Finklorpeyniri said: niye izmirle alakalı merak ettim şimdi. lan sölesene ne derdin aaaa 'snnle konushmm lzmm' diye mesaj atıp tribe giren liseli gibi bu nedir? yok yaw yönetimi kıllatmak istemedim. bugün bir anda deli gibi oyun va dong yapasım gelmiştide güvendiğim dağlar kar tatili yapınca böyle bakımsız kezban amatör işlerine girmek istemedim ama belki birileri süper birşeyler biliyordur bana çözüm olucak dedim ama hallettim.
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 ya konakta oturuyorum ama burdan tanıdık yok ama şirinyerde var. ayerlerdik yea şişş şişşşşş beyler şişşş çok golünüz var mı ligde şişşşş şişşşş tanıdık hakem var şişşş
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 orospu mu ariyosun abi, ne istiyosun anlamadim?
Finklorpeyniri Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 abi zaten buruklinde değil izmirde aramış buruklinde olsa ben direk seni söylerdim zaten yani aramızda şeyi olmaz abi nedir yani şişşş abim
Rasmon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 olm niye küfür ediyosunuz saat 12 yi geçti diye.
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2013 keske izmirde olsam, hemen lifli besinelr yer gelirdim.
Öne çıkan mesajlar