Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 oyun şartlanmış bazı şeylere mesela hunter magei alır warlockuve shamanıda alır ama melee sınıflara karşı zayıftır. Yani hangi yetneği kullanırsan kullan bir warrior bir rouge bir paladin hunterı direk ona saldırarak stun ederek, yavaşlatarak alır bu wing clip, conclusion shot falan ancak aranızda 5 levelden fazla fark olursa işe yarıyor yoksa çok işe yaramıyor .Rouge sprint atar , paladin seal of freedom kullanır ve warrior charge atar ve o bahsettiginiz adam melee range'e gelmeden zarar verme teorisini bir anda yok eder. Zaten bu karakterler yanına geldiğinizde hunter olarak ölmüssünüz demektir . Bunla beraber mage warlock ve shamanlara karşı gerçekten etkili oluyor hunter çünkü bu karakterler büyü yapamaz hale geliyorlar petlerin devamlı vurması yüzünden . Oyundaki taş kağıt makas sistemi tam olarak çalışmasada hunterlar için tam çalışıyor yani cast yapan classları hızlıca alıyorlar , melee sınıflara karşıda zayıflar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cengaver Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 walla ben mage tiplerini kolay alio hunter rouge u rahat alio die okudum bu talentlarla :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Hımm rougeu kolayına alamaz gibi geliyor çünkü rouge hunterdan çok daha yüksek zarar veriyor . Ama ben hep pala ondan belki dediğin gibidir yine de zor geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2004 $uda varki talent yenileme 1g - 5g 25g diye gidip 25g de kaliyor ondan sonra değiştir dur şuan boşa endişeleniyoruz en güzeli bence 60 a kadar abudik gubudik talentlarla gelip 60 dan sonra deneme-yamulma yoluyla en güzelini bulmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jo_jixu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Hunter melee bir sınıf değil sonuçta yakın mesafede ölmesi, gayet doğaldır, yada güçsüz olması. PvP ler herhalde önceden hazırlanıp olmuyor, hunter ın her zmn için karşıda kin önceden tespit edebilme şansı oluyor buda büyük bir avantajdır. Bence tecrübeli olan insanlar, karşı sınıfları tanıyan herkes, herkesi öldürebilir. Bence neyi daha çok yapmaktan zevk alıyorsanız öyle kurun. Sonuçta kendi zevkiniz için oynuyorsunuz. Zaten pvp lerin çoğu teke tek pek zevk vermez gibi kargaşa olması lazım :P (bnm fikrim), grup halinde de hunter inanılmaz faydalı. Hiç bir şekilde ezik kaldığına inamıyorum ben Hatta grupta liderliğe en uygun classtır. Yaşasın Hunterlar..... :)[signature][hline]try not. do. or do not. there is no try. [Bu mesaj Jo_jixu tarafından 29 Kasım 2004 02:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Off keşke sizin gibi düşünebilseydim ama rogue ile yaşadıklarım ve hunter movie'den gördüğüm tam tersini söylüyor bana. Lvl 21 iken lvl 26 hunter yatırdım 2 sefer üstelik üstüne koştum stealth olarak saldırmadım da. Aynı şekilde shaman oynayan arkadaşımda 4-5 lvl üstü hunter'ı kesti. Dediğim gibi pet'i dondurup, koyun edip, yada fear ile etkisiz kılmak çok kolay. O zaman pet'e bu kadar talent vermek akıl karı gözükmüyor değilmi? Öte yandan bildiğim kadarıyla maximum melee attack talent'larını doldursakta bir warrior, paladin veya rogue kadar etkili olunmuyor. İzlediğim movie'de crossbowla vurulan maximum damage 400'e yakın ki mage bunun 2 katını vurabiliyor ve yanlışsam düzeltin menzili hunter'dan daha uzun ve instant büyüleri var. Off rogue'un yanına hunter açmak istiyorum ama herşey aleyhindeymiş gibi göründü bana. Aksini çeşitli stratejiler ile gösteren biri olabilir düşüncesiyle yazdım buraya, umudumu yitirmemem lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Sana bir movie link vericem suan unutum bulunca koyarım izlemeni isterim adam nerde ne yapıyor nerelerde kacıyor nerelerde dalıyor epey fikir verir burdakı butun hunterlar izlesin.Akıllı oynayan bir hunter cok can yakar senın lvl 21 ıken lvl 26 hunter alman hunterın rogue karsı gucsuz oldugu göstermez nasıl senın ıyı bir oyuncu oldugunu gostermedıgı gibi herneyse nerede ne yapıcagını bılen bir hunter cok can yakar ha bunlar nasıl ogrenılır tecrube ile ne kadar cok action yasarsan o kadar sey öğrenirsin.Bu arada horn alınma sana kötü oyuncusun demek istemıyorum baska bırsey anlatmak istedım orda. Dip Not:LvL farkı cok olmadıgı surece her oyuncu karsısındakıni alabilir.(Bende lvl17(rogue) iken lvl22 shamen almıstımkı bu benım ıcın o zaman buyuk basarıydı) :D[signature][hline]Msn/Mail:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nicholas-VanHorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Lind3r0th haklısın, oyun herkesin herkesi kesebileceği türde bir oyun. Mesela iki undead rogue birbirlerine tıpatıp benzeseler de talent seçimlerinden ve oyun tarzlarından dolayı çok değişik olabilirler. O yüzden tüm hunter'ları keseceğim diye bir kaide yok. Ama doğru talentları seçmiş iyi oynayan bir rogue'a karşı hunter'ın pek şansı olduğunu düşünmüyorum. Yada 5 sefer karşılaşsalar kazanma yüzdesi rogue'da olur bence. Neyse amacım küçümsemek değil bunu daha öncede söyledim. Oynamak istediğim hunter'ın etkisiz kaldığını görüyorum ve belki burada oynayan arkadaşlar aksini bak şu durumda şunu yapabilirsin diye söyler diye umdum. Lvl 53 hunter film'i izledim worldofwarcrafmovies.com'du sanırım sitenin adresi. Önereceğin site varsa çok iyi olur. Bu arada shamanlar her zaman rogue'ları çok zorlarlar. En azından ben çok çetin bir rakip olarak gördüm hep. Nasıl kestiğini merak ettim. Anlatırsan memnun olurum. Çünkü adamların totemleri var ve sürekli hızımı azaltıyorlar ve ayrıca poison'larımın etkisini kaldırıyorlar ve buna karşı yapabileceklerim lvl 25'e kadar sınırlıydı. Cheap shot, kidney shot ve blind'ım da kapalı olduğundan çoğunlukla zor duruma düşüyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dreamfury Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2004 Arkadaslar ilk olarak,rogue guclu rogue oyniyim veya shaman guclu shaman oyniyim demedim asla.lineage de ogrendigim bi sey var,eger sevdigi class i oynamazsan oyundan soguyorsun.sahsen orda overpowered bi class secmistim,pvp de cogunlukla kazanirdim ama oyundan zevk almazdim.hunter cok renkli bir class,asla hunter rogue a karsi zayif diye rogue acmayi veya baska class acmayi dusunmedim,haa onceden paladin oynuyordum,cok pis nerflediler biraktim o ayri,hunter i da nerflerlerse birakirim ki imkansiz hatta buff gelicek ben inaniyorum.ayrica konustugunuz pvp ler bence sehir pvp si.sınır savaslarinda adam beni gormeden ben onu map imde gorebiliyorum,adamin ne hazirlanmaya zamani olucak ne de totem koymaya,zaten totem de sorun degil 5 hp si var,multi shotla hem adami hem totemi vurabilirim.ayrica wow da pvpler raid seklinde oluyor,20vs20,50vs50 veya herneyse.boyle bir ortamda hunterin ne kadar iyi oldugunu size anlatamam,kombata cok hizli girip cikabiliyor,hicbir sekilde kombattan adam kacirmiyor,trapleri iyi kullanirsa 1vs1 de bile cok iyi olabilir.sonucta player inda yetenegine bakar,sehirde pvp yaptiginiz level 20 adamlar hayatinda 2 defa hunterla pvp yapmis adamlar,sahsen benim hala elim ayagim dolasiyo 1vs1 de cunku cok hizli hareket etmelisin ve dogru ability kullanmalisin yoksa olumune neden oluyor.eger hunter seviyorsan hunter oyna,rogue seviyosan rogue.asla 1vs1 deki guclerine gore class secme sahsi gorusum. Survival a gidipte paladin,warrior veya herhangi bir class dusunen arkadaslara kesinlikle katilmiyorum,direk yok ederler haberiniz olsun,melee olarak COK zayifiz,ne kadar talent olursa olsun,zaten talent powerlari cok dusuk,survivalde gerekli 2 skill var dodge ve parry icin ben 2sini de aldim zaten pet talent a giderken.[signature][hline]Desire 30 Paladin (Memories Of Open Beta) Mae 18 Orc Hunter (Memories Of Open Beta) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar