Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bilgisayar ve CoH


Zorba

Öne çıkan mesajlar

Selam,

Ciddi onerilere ve yardima ihtiyacim var...

Sorun: Oyunda bir sure kalinca (ki bu degisebiliyor 1 veya 3 saat) bilgisayar ekraninda kesilmeler kitlenmeler yasiyorum. Inatlasip cikmadigim zaman "Ekran karti; bellek yetersiz" gibi bir uyari veriyor.

Kendi cozumlerim: Ilk baslarda bunun internet baglantisindan kaynaklandigini yada serverdan kaynaklandigini dusundum. (Hemen belirteyim USA dayim ve T1 connection kullaniyorum). Reset yaparak girdigimde sorun gecici olarak cozuluyor ama acikcasi ust uste iki gorev bilgisayari iptal ediyor. Hele TF miss lerde once bilgisayari sonrada kendimi camdan atasim geliyor (Nasilsa tek kat :D). Pespese iki miss bitirmek hele hele TF bitirmek benim icin sans desem yeridir. Asagiya bilgisayar ozelliklerini yazdim, ekran kartinin ve DX son surumlerini yukledim banamisin demedi... Son care ekran kartinin kapasitesi varmis 768 diyor onuda 750 ye cektim yine fayda etmedi. Simdilerde acaba isletim sistemi ilemi ilgili diye dusunmeye basladim. Acil yardim, lutfen.

Bilgisayar ozellikleri:
Windows 2000
Intel Pentium 4 2.40 GHz
260,848 KB RAM
NVIDIA GeForce FX 5200
-----------------------
Justice
YILDIRIM Lvl 30
TRT 7 Lvl 11
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sorunun bi süre sonra çıkması bilgisayarındaki bir soğutma sorununun göstergeside olabilir. bilgisayarın kapağını açık tut ve resetledigi anda ekran kartı üstünde ramlerinin ısına bi bak. o yöne dogru bakan bi fan geçici bi çözüm olabilir[signature][hline]CoH
Tunch [i]Energy/Ice Blaster[i]
SWG
Heyd Spinner of FrF [i]Lost in Galaxy
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...