Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Teşekkürler Eskişehir

navyamphs

Öne çıkan mesajlar

eskişehir sazova ve barlar sokağından ibaret öğrenciler için herhalde. tevekkeli değil öğrencilerin ekseriyetinin dünyadan ve kendinden haberi yok. zaten bar reklamları ve büyükerşen propagandası almış yürümüş. bu adamın yanına yaklaşmak dahi imkansız halkın arasına mı karışacak? hehe
ayrıca üniversiteye en yakın yerde oturuyorum yağmur yağınca net yavaşlıyor yolları da küçük van gölleri oluşuyor, bir de zırt pırt elektrik kesiliyor bununda yanında özellikle kışın şehire konsantre bir bokumsu koku hakim, ekseriyeti birbirinin kopyası olan iki sohbet dahi edilemeyen mekanlar osuruk kadar biraya dünyanın parasını istiyor. buradan bu mesajımla yetkililere de seslenmek istedim.

teşekkürler, iyi çalışmalar.
Sosyal ağlarda paylaş

ovchinnikov said:

eskişehir sazova ve barlar sokağından ibaret öğrenciler için herhalde. tevekkeli değil öğrencilerin ekseriyetinin dünyadan ve kendinden haberi yok. zaten bar reklamları ve büyükerşen propagandası almış yürümüş. bu adamın yanına yaklaşmak dahi imkansız halkın arasına mı karışacak? hehe
ayrıca üniversiteye en yakın yerde oturuyorum yağmur yağınca net yavaşlıyor yolları da küçük van gölleri oluşuyor, bir de zırt pırt elektrik kesiliyor bununda yanında özellikle kışın şehire konsantre bir bokumsu koku hakim, ekseriyeti birbirinin kopyası olan iki sohbet dahi edilemeyen mekanlar osuruk kadar biraya dünyanın parasını istiyor. buradan bu mesajımla yetkililere de seslenmek istedim.

teşekkürler, iyi çalışmalar.

istanbulda yağmur yağınca bilmem ne deresinde zilyon tane insan boğuldu.
internet yavaşlamışmışmışmış...
Sosyal ağlarda paylaş

çay demleyip termosa koyup bisikletle beşikderesine gidiyoruz, avlakkayaya gidiyoruz, ılıcalara gidiyoruz, gayzer'e gidip yaz kış 25 derece olan doğal havuzda yüzüyoruz, bozdağa çıkıyoruz, frig vadisinde gallos rahiplerinin kendini hadım ettiği yerlerde şarap içip, kalede nöbet tutan askerlerin yattığı yerlerde kamp atıyoruz, porsuğun uzak uçlarında ayağımızı sokup bira içiyoruz mesela, sonra muradiye külliyesinin oradan eski mezarlıkların arasından şahin tepesine çıkıyoruz yürüyerek (manzarası çok güzel) 2 birada orada patlatıyoruz. arada bir gidip seyitgazi külliyesinin gizemini hissetmeyi seviyoruz. kafe de kedi'nin leziz falafelini yiyip kedilerle oynaşıyoruz, garda eski vagonlarda oturup muhabbet ediyoruz. bazen de bara gitmişliğimiz de var yalan olmasın. kızılinler regülator gibi güzel yerlerde var ha bak unutmayalım onu.
Not: opera, tiyatro bir sürü müze falanda var ama entelliğin luzümu yok diye yazmadım.

ama bunların benim dediğimle ne alakası var? neden yazdım bir de. belli ki çok işsizim. evet.

öle demeyin 8 liradan aşağı yok hiç bir yerde. hatta 33 lüğe 12 lira alan yerler var. bence çok yani ama 5 olsa iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...